Τρίτη 26 Μαΐου 2009

"Message in a bottle"

Να θυμηθώ να στείλω έγγραφη διαμαρτυρία σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα: Συνεννοημένες, προφανώς, στην κατεύθυνση της υπονόμευσης της ΕΣΗΕΑ, μπλόκαραν επί πολλούς μήνες την υπηρεσία sms, προκειμένου να εκθέσουν τους συναδέλφους υποψηφίους και να φανεί ότι, όπως εκείνοι που τους ασκούμε κριτική - έτσι κι αυτοί, μας θυμούνται μόνο ελάχιστα πριν από τις εκλογές! Τα γραπτά μηνύματά τους, όλο το προηγούμενο διάστημα, με τις παρεμβάσεις, τις απόψεις, τις προτάσεις και τον απολογισμό δράσης τους, δεν έφτασαν στο κινητό μου.
Αλλά εγώ ξέρω ότι ευθύνεται γι' αυτό η κινητή τηλεφωνία και όχι ο ακίνητος συνδικαλισμός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε.
Μαύρο στην Αντωνιάδου, στην ΚΕΔ, στον Καπετανόπουλο, στη Μαγιάση, στη Σπανοπούλου (πολλάκις) και σε όσα άλλα καλόπαιδα έχουν χρήμα για χιλιάδες sms και πολυσέλιδα φυλλάδια, ειδικά σε μια εποχή που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δημοσιογράφος χωρίς e-mail.
Μαύρο και στο ανώνυμα καλόπαιδα με ψευδώνυμα όπως l_aquila και ypersivirikos, που χυδαιολογούν ασύστολα εναντίον αντιπάλων υποψηφίων. Ας τους πει όμως κάποιος ότι καρφώνονται, γιατί από την κριτική τους ξεφεύγουν δύο μόνο παρατάξεις..

Ανώνυμος είπε...

Παντως ενιωσα πολυ σημαντικος
ολοι με θυμηθηκαν!!!