Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Να φύγουν τώρα! Να πάνε αλλού!

Εξανέστη- κοινώς βγήκε απ΄ τα ρούχα του-την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας, όταν τον ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας γιατί δεν κάνει κάτι για την ακρίβεια.
"Επιτέλους! Δεν μπορούνε να τα κάνουν όλα οι 15 υπουργοί που δουλεύουν (σ.σ: αλήθεια τόσους έχει;) (σ)τη χώρα" είπε με ιερή αγανάκτηση και πέταξε το μπαλάκι της ευθύνης στο έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτο καταναλωτικό κίνημα...
Ουσιαστικά παραδέχθηκε οτι δεν θέλει να κάνει τίποτε. Γιατί η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, φρόντισε να νομοθετήσει οτι όποιος δεν πληρώνει τα πανάκριβα διόδια, διαπράττει φορολογικό αδίκημα και διώκεται ποινικά! Η μάνα μου κι η μάνα σου όμως προτού βγει στη λαϊκή, έχει όπως υποστήριξε η πρωθυπουργάρα μας, την δυνατότητα να σερφάρει στο Ιντερνέτ και να δει που υπάρχουν οι φθηνότερες τιμές!..
Αυτοί οι σκιτζήδες που παίζουν με τα χρόνια μας, πρέπει να φύγουν μια ώρα γρηγορότερα! Γιατί ακόμα και τώρα, λένε ψέμματα. Και ερημώνουν τη ζωή μας, όπως αυτός ο ντεμέκ ντιλετάντης ο Λοβέρδος που παίζει πόκερ στην πλάτη μας για την ατομική του σωτηρία. "Ποτέ δεν ζητήσαμε να κοπούν οι συντάξεις στο μισό" λένε οι Βρυξέλλες, όπως γράφει το σημερινό "Βήμα". Ζητάνε λέει να πάγει στο 65% το ποσοστό αναπλήρωσης. Και οπσδήποτε, αφού μας κάνουν τη χάρη, ζητάνε για αντίδωρο να κοπεί ο 13ος κι ο 14ος μισθός στην ιδιωτική αγορά.
Εγώ που ψηφίζω ανέκαθεν Αριστερά κόμματα, κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά, θέλω με όλη μου την ψυχή να έρθει στην εξουσία η ΝΔ. Αφού αυτή η κυβέρνηση των τραβεστί κυβερνά με δεξιό και νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, ως απάντηση στην κρίση, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ψηφίζει κάποιος ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: