Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ίδια σιχάματα με τον Πολάκη, Αλλά, στην εξίσωση ποντάρουν…

Διαβάζω από τα δίκτυα:

«Να παρέμβει για τα δάνεια της “Σύριζα Bank” (σ.σ: εννοεί την Τράπεζα Αττικής) σε μέλη της κυβέρνησης, αλλά και φίλους, με ευνοϊκούς όρους ή ανύπαρκτες εξασφαλίσεις, αγνοώντας τους κανόνες της τραπεζικής πρακτικής, ζητά η Εύα Καϊλή από τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι».

Συγκρατιέμαι με το ζόρι να μην κάνω κάνα σχόλιο που θα θεωρηθεί αυτόχρημα σεξιστικό και μένω στην ουσία. Ναι να παρέμβει ο Ντράγκι. Να επέμβει και το ΝΑΤΟ άμα λάχει και να μπουκάρει κι ο αμερικανικός ΣΔΟΕ. Nα γίνει της πουτάνας!

Και να ξεσκονίσει και τα δάνεια που πήρε το κόμμα της, όπως και η ΝΔ και τα δάνεια που παίρνανε τόσα χρόνια οι βουλευτές και τα στελέχη των κομμάτων αυτών- από αυτά δηλαδή που ενέκρινε αθρόα στις παληές καλές εποχές κάθε βδομάδα η «Διάσκεψις των Προέδρων»…-  από τις «συστημικές» (σ.σ: με την χειρότερη σημασία ο όρος…) Τράπεζες και να μας ειπούνε για πόσα μας υποθηκεύσανε έναντι μελλοντικών χρηματοδοτήσεων. Να παρέμβει ο Ντράγκι για όλα τα δάνεια που πήραν «αέρα» οι κρατικοδίαιτοι «επιχειρηματίες» και τα αρμυρίζουνε τώρα στις Ελβετίες και τα Καϋμάν για να μας φτύνουν την αναίδειά τους κατάστηθα… Αυτοί που είχανε στην αυλή τους πολιτικιές (σ.σ: επίσης με την χειρότερη δυνατή και την αρχαία σημασία του όρου λέξη) σαν την Εύα- αρσενικές και θηλυκές εννοείται…- για να τους ξαλαφρώνουνε στα σεκλέτια τους, οσάκις, τους αργούσανε και δεν έπεφταν τα δανεικά του αέρα εγκαίρως για τα κότερα και τις σκόνες .  


Άσε ρε Καϊλή. Άντε να τινάξεις καμιά ελιά κυρά μου… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: