Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Για μας τους αυτόχθονες της Νότιας γεωγραφικής πλευράς του δεύτερου συμβαλλόμενου μέρους...

Αηδία! Είναι η μόνη λέξη που εκφράζει εμάς τα ΠΑΟΚια για τις αντιδράσεις που προκαλούνται από τη συμμορία που λυμαινόταν κι εξακολουθεί να δίνει λυσσαλέες μάχες για να διαιωνιστεί η στυγνή δικτατορία της στο ποδόσφαιρο, επειδή αλλάξαν τα μερομήνια και ο ΠΑΟΚ χαλάει τη συνταγή του ΠΟΚ και του τοπικού παρατήματος στη Θεσσαλονίκη (βλέπε Άρης) και πάει σφαίρα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πέρυσι που ήρθανε έντρομοι στην ιερή γη της Τούμπας, ο γαύρος και η ΑΕΚ, χαμένοι ήδη εντός τους, όπως παληά από τα Τέμπη, ο ΠΑΟΚ έχασε –και δίκαια λέω εγώ- στα χαρτιά, ένα πρωτάθλημα που πήρε μάγκικα μέσα στα γήπεδα, κι ας ολοφυρόταν το πληρωμένο Σύστημα του γαμημένου ΠΟΚ ότι «ο Τσίπρας χαρίζει τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη»…

Φέτος πάλι τα ίδια. Κι ας παίζουν τα παραρτήματά τους -στα οποία έχουνε δώσει ένα σκασμό παίκτες δανεικούς και γύρευε πόσες εξυπηρετήσεις- με τον ΠΑΟΚ σαν να μην υπάρχει αύριο, κι ας κρατάνε πεισματικά τις άκρες τους στην διαιτησία που δίνει ρεσιτάλ κάθε Κυριακή. Είχανε καλομάθει στις εποχές που η ομάδα του «Εσκομπάρ» και τα «βαποράκια» του, σε όλες τις βαθμίδες της αθλητικής (τρόπος του λέγειν) «ενημέρωσης» φρόντιζαν να καθαρίζουν τη μπουγάδα από τον Νοέμβριο, οδηγώντας το ελληνικό πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες ομάδες στην καταστροφή.

Δεν ήταν ότι η ομάδα των εξαγορασμένων τίτλων εξασφάλιζε απλώς το πρωτάθλημα από τόσο νωρίς, ήταν και ότι ήθελε την ίδια ώρα να αφανιστεί και κάθε δυνατότητα αντίδρασης από όλες τις υπόλοιπες. Οι συνέπειες αποτυπώνονται ανάγλυφα στον χάρτη της ποδοσφαιρικής ανυποληψίας της χώρας, όπου την οδήγησαν ο «φαταουλισμός» του Μαρινάκη και νωρίτερα η άθλια παράγκα του Κόκαλη. Ο γαύρος να τα παίρνει κι ας μη φυτρώνει χορτάρι!.. Έψαχνε για αμυντικό χαφ με το κιάλι ο Σκίμπε στην Εθνική κι ελληνοποιήσαμε (και δεν το λέω αυτό καθόλου ρατσιστικά! Καλώς έγινε!) τον Ζέκα... 

Κάτι τρισάθλια υποκείμενα που μαγαρίζουν το επάγγελμα του αθλητικού συντάκτη (δεν θα αξίζανε για παράδειγμα, ούτε το σάλιο του Πέτρου Λινάρδου, ή του ογκόλιθου Διακογιάννη και του σεμνού Βαγγέλη Φουντουκίδη) και εκφράζονται χειρότερα από τους υστερικούς καραγκιόζηδες τύπου Τσουκαλά και των μονίμως μαστουρωμένων συνοδοιπόρων τους, ανακάλυψαν τώρα με τον ΠΑΟΚ τις αξίες και τις αρχές της αμερόληπτης δημοσιογραφίας.
Βέβαια, έτσι δικαιολογούν τον μισθουλάκο τους στο «Εσκομπάρ- αφεντικό» που λυμαίνεται τον Πειραιά.
Οι πιο έξυπνοι, όμως, τύπου Καρπετόπουλου, -ο οποίος τρομάρα του είναι και…σινεφίλ!..- πουλάνε τις υπηρεσίες τους πιο έντεχνα. Όταν πάντως τα γάλατα πήζουν οι μάσκες πέφτουν. Όταν αυτό το θρασίμι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ο Καραπαππάς που μεταφέρει προς τα έξω το θλιβερό ήθος αυτής της ομάδας με κατάπτυστες, εμετικές και ευθέως απειλητικές και εμπρηστικές ανακοινώσεις πέρασε από την Ευελπίδων όπου εισέπραξε μια καμπάνα για υποκίνηση αθλητικής βίας (δυστυχώς με αναστολή, αντί να του απαγορευθεί ισοβίως ακόμα και η διέλευση έξω από γήπεδο…), ο Καρπετόπουλος, στον οποίον παλαιά, δεν το κρύβω, είχα μιαν εκτίμηση, πήγε μάρτυρας υπεράσπισης… Αυτοί είναι και αυτό το κάλπικο ήθος κουβαλάνε οι Καραπαππάδες και οι αυλικοί τους που δεν πάνε πουθενά χωρίς μπραβάκια.

Έχω φυσικά ιδίαν πείραν όταν μαζί με τους εμβρόντητους και θορυβημένους συντάκτες της εξαιρετικής εφημερίδας Live Sport, όπου έβγαλα κι εγώ κάμποσους μήνες στα χρόνια της ανεργίας τον είδαμε να καταφθάνει με το πλαδαρό βάδισμα του μπουχέσα παρέα με κάτι σκατόφατσες κάτω στην Αγίας Άννης, ένα απόγευμα στην Κοκκινιά, όπου ήσαν τότε τα γραφεία, για να υπογραμμίσει την δυσφορία των αφεντικών του, απέναντι στην δημοσιογραφική εντιμότητα των συναδέλφων. Έτσι δούλευε τότε το σύστημά τους. Κι έτσι, όπως καταγγέλλουν όσοι ξέρουν περισσότερα από μένα, εξακολουθεί και σήμερα να δουλεύει: όπου δεν πίπτει pay roll, πίπτουν κάτι βαρειά και ξεγυρισμένα ερυθρόλευκα «δαφνόξυλα»…

Λοιπόν ας το χωνέψουν ότι η μπογιά τους πέρασε! Η αηδία που προκαλούν και οι μεθοδεύσεις τους, δεν θα μας χαλάσουν τη γιορτή. Εμείς τα ΠΑΟΚια άλλωστε όπως το συνόψισε ο δικός μας χαμογελαστός γίγαντας και Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών ο Σαλτσίδαρος δεν γινήκαμε ΠΑΟΚ για τους συνήθεις λόγους. Κι οι τίτλοι μας ξενερώνουν!.. Ολούρμου το λοιπόν χαϊδοκώληδες Νότιοι!..

Υ.Γ: Ο Πανιώνιος, είναι από τα Σωματεία- κάτι δηλαδή, παραπάνω από απλές ομάδες- που γουστάρω, όπως κι όλα τα ΠΑΟΚια ιδιαίτερα. Φαίνεται αυτό από την θερμή υποδοχή που μας επιφυλάσσουν στη Νέα Σμύρνη και την επίσης ανυπόκριτη δική μας φιλοξενία, αφού ακόμα και στη «Θύρα 4» τους δεχόμαστε σαν αληθινά αδέρφια.

Κάτι κωλοπαίδια που πήγανε την περασμένη Τετάρτη στο ματς του Κυπέλλου και προκαλούσανε τις εξέδρες, επειδή τους έχει τάξει μεταγραφή ο «Εσκομπάρ» όπως ο Ντουρμισάϊ, κάτι ξεπεσμένοι πρώην παίκτες του ίδιου αφεντικού όπως ο Μανιάτης και κάτι ανίδεα τσογλάνια όπως ο Κόρμπος (και είναι και αρχηγός της ομάδας…) ρίξανε τον «Ιστορικό» πολύ χαμηλά. Το παλεύουνε καιρό τώρα οι άνθρωποι του «Εσκομπάρ» να βάλουνε φυτίλια ανάμεσα στους φιλάθλους και τους οπαδούς των δύο ομάδων. Έφτασαν ακόμα να στέλνουν σε ειδικές αποστολές το σώμα των οργανωμένων σε παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη, με μοναδική αποστολή να βρίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Τζάμπα χάνουν τον καιρό τους. Οι ομάδες της προσφυγιάς, άμα είναι να τα βρούνε ή να τα χαλάσουνε θα το κάνουν μόρτικα και με σεβασμό, μεταξύ τους.

Ναζήδες και μισάνθρωπους ενδιάμεσους δεν χρειάζονται!    

Υ.Γ1: Εφημερίδες, όπως ο «Πρωταθλητής», θα έπρεπε να είναι μόνιμοι θαμώνες του εισαγγελέα. Και να μπει λουκέτο! Ή τουλάχιστον ο ΣΔΟΕ μπας και δούμε με ποιον τρόπο συντηρούνται, σε εποχές κυκλοφοριακής κατρακύλας με μοναδικό σκοπό να αναπαράγουν τα ξερατά του «Εσκομπάρ» και να καλλιεργούν οπαδικό μίσος.
(σ.σ: Αφήνω σκοπίμως εκτός κριτικής τον κυρ- Σάββα, γιατί από χρόνια συμπαραστεκόμουν νοερά στην πνευματική του περιπέτεια…)

Υ.Γ2: Τα δίνει όλα για να κερδίσει τις εθνικές εκλογές ο αχαμνός Κυριάκος, ο καϋμμένος ο "Εσκομπάρ" και οι... έγκυρες γραφίδες του άλλοτε σοβαρού- παρά τα όσα...- συγκροτήματος ΔΟΛ που χάρη στους ηλίθιους χειρισμούς του Νίκου Παππά πέρασε στην ιδιοκτησία του. Για να πάρει το αίμα του (δηλαδή τα υπέρογκα λεφτά που χωρίς κόπο εξασφάλιζε από το τσάμπιονς ληγκ) πίσω. Κι έτσι, όσο είδατε εσείς την είδηση ότι ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου, Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε πρωτόδικα για μια απεχθή υπόθεση παιδεραστίας, άλλο τόσο την είδαμε κι εμείς. 
Αλλά, αν είναι να κυβερνήσει η ΝΔ για να επιστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην αγκαλιά αυτής της Συμμορίας, τότε είναι που η βία, όπως προβλέπω, θα κόψει τη χώρα στα δύο και καλύτερα γι΄ αυτούς κι άλλο τόσο καλύτερα για όλους, να διοργανώνουμε ένα πρωτάθλημα όπως στο NBA, αλλά στην περίπτωσή μας "Βορά- Νότου" και στο τέλος να το παίρνει στον τελικό ο καλύτερος!      

Μεγάλο Υστερόγραφο: Στο ποδόσφαιρο, χάνει ΚΑΙ ο Ολυμπιακός, όταν παίζεται στο "50- 50" 

Αποφράδα μέρα για τον Αθλητισμό χθες και τα συμπαρομαρτούντα ποδοσφαιρικά ιδεώδη... Μα να χάσει η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, η ομάδα-φόβητρο με τις τόσες τελικές κι άλλες τόσες ημιτελικές και ίσως και κάτι τριημητόνιες και δε συμμαζεύεται, μέσα στο Καραϊσκάκη από τους Τουρκαλβανούς της Λαμίας 0-1; Φαντάζομαι τον Καραπαππά γονυπετή αυτήν την ώρα να τον μαστιγώνει ο "Εσκομπάρ" στους τρυφερούς γλουτούς. Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας; Χάθηκε πια το σέβας...Άντε τοξικοί κακομαθημένοι!.. Δεύτεροι στο πρωτάθλημα και πάλι καλά να λέτε...
Υ.Γ: Κρίμα για μας τα ΠΑΟΚια πάντως. Θέλαμε να τους βρούμε ξανά μπροστά μας, γιατί με κάποιον πρέπει να ξεχαρμανιάζουμε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: