Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Η ομάδα που παράγει μίσος στη χώρα

Από τα χρόνια του «σκοτεινού» Κόκκαλη (σ.σ: «ήταν εκατό χρόνια μπροστά από εμάς της Siemens», είχε δηλώσει στον ανακριτή ο Χριστοφοράκος, εννοώντας τις ΜΙΖΕΣ) που παρέδωσε την άθλια σκυτάλη του στα χέρια του αχόρταγου «Φαταούλ», όπως είναι το παρατσούκλι του Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός, έπαψε να είναι λαϊκή ομάδα. Διαπαιδαγώγησαν τους οπαδούς τους στην ψυχωτική συμπεριφορά της «νίκης με κάθε μέσον».
Κατάφεραν στο τέλος να τους κάνουν σαν τα μούτρα τους. Απεχθή ανθρωπάκια χωρίς αρχές. Εμείς να κερδάμε κι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν…

Το είπε παραστατικά αυτός ο γελοίος Αλεξανδρής που έχει πάρει τόσα και τόσα θεατρικά μπέναλτι στην ντροπιαστική καριέρα του «άμα είναι να κερδίζω, θα κλέψω ακόμα και το παιδί μου»!..
Έτσι μας κλέβανε χρόνια τώρα. Αλλά, από βλάκα που αυτοτραυματίστηκε πανηγυρίζοντας γκολ, τι να περιμένεις... 

Ο άλλος γελοίος ο Μανιάτης, ένας υποτακτικός καραγκιοζάκος  που ήρθε με τον Ιστορικό και πάντα Σεβαστό για μας Πανιώνιο στην Τούμπα να κάνει μανούρα, έκλεψε κοτζάμ κύπελλο στον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Αηδιάσανε στο τέλος κάποιοι και φύγαν από το γήπεδο. Με αυτούς είμαστε.
Στους άλλους, σήμερα που ο Ολυμπιακός κλείνει 94 χρόνια ευχόμαστε από καρδιάς καλό υποβιβασμό! Σήμερα που ο Μαρινάκης θυμήθηκε στο μήνυμά του να…θυμηθεί ότι ο ΟΣΦΠ είναι ομάδα «των ανθρώπων του μόχθου και της εργατιάς»… Τι λες ρε καημένε! Και πως δεν λιποθύμησες μετά από αυτό; Οι ναζήδες της θύρας εφτά και οι σακατεμένοι μικρομεσαίοι φλώροι που όταν είναι στην κερκίδα, κάποιος άλλος κάμνει τη δουλειά στο σπίτι, που ανήκουν;

Καμιά σχέση με αξίες, όπως αυτές που υπερασπίστηκαν τα αλάνια της Κοκκινιάς και της μάχης στην Ηλεκτρική, όπως ο Νίκος Γόδας που ζήτησε να στηθεί στο απόσπασμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο σημερινός Ολυμπιακός δεν υπερασπίζεται καμιά αξία. Δεν έχει προσωπικότητες όπως ο Κωτρίδης και ο Γιούτσος που ξέραν από «μόχθο κι εργατιά». Μια σκέτη μπίζνα. Αυτό είναι. Όπως λίγο- πολύ όλες οι μεγάλες ομάδες. Ναι, μόνο που ο γαύρος δεν παίζει καθαρά. Και αλλοιώνει τον ανταγωνισμό.

Είναι η πιο τοξική ομάδα του πρωταθλήματος. Μια συμμορία που ήθελε να παίρνει τις κούπες χωρίς αντίπαλο. Να τους βάλετε στον κώλο σας τους αγορασμένους τίτλους. Φασίστες!
Η πιο μισητή ομάδα που σύμφωνα με τους αλάνθαστους υπολογισμούς του κυρ- Σάββα, έχει πέντε εκατομμύρια οπαδούς. (Ξεχνάει από… μετριοπάθεια ότι έχουν εξάγει κι άλλο 1 εκατ. στη Νότιγχαμ…). Ακόμα και στην κοπή της πίτας του Εθνικού μπουκάρανε χωρίς να αποδοκιμάσουν την επίθεση οι Καραπαπάδες και πήγαν να μακελέψουνε τους ανθρώπους. Μου το΄ παν φίλοι.
Λοιπόν συνοπτικά: όπου τον πετύχει το κράτος τον Ολυμπιακό, πρέπει να του υποδείξει το μέτρο. Εδώ πάνε να υποβιβάσουν τον ΟΦΗ, τώρα που ήρθε ένας σοβαρός επενδυτής που θέλει να βάλει τα λεφτά του στην ομάδα. Γιατί το κράτος πρέπει να κωλώσει απέναντι στην διοικητική συμμορία του λολυμπιακού;
Επειδή ο Μαρινάκης κόβει πάντα στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του το πρώτο κομμάτι στο όνομα της Οικογένειας Μητσοτάκη; Αφορμές και αιτίες υπάρχουνε πολλές. Αρχής γενομένης, όπως λένε κάποιοι αθλητικοί, από το ματσάκι στη Βέροια…

(Και το γήπεδό τους ακόμα και όχι Στάδιο, σε μας τα υποζύγια το χρωστάνε).

(σκουλήκι θα πει ομάδα χωρίς αξιοπρέπεια. Κάθησε και τα άνοιξε ο ρούλης - ο άρης ντε...- κι έφαγε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα από τα βλαχάκια του θρήνου. Και με εμάς παίξανε σαν να μην υπάρχει αύριο οι δοσίλογοι...) 






Δεν υπάρχουν σχόλια: