Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την Χρυσή Αυγή

...Κι ο λόγος είναι απλός και κυνικός: να συντηρούνται οι διαρροές στα δεξιά.
Στα δικά μας όμως τώρα: Η μάνα του Φύσα κοιτάει τον δολοφόνο του γιου της και τον θωρεί τέσσερα χρόνια τώρα να της χασκογελά ειρωνικά. Αυτό δεν είναι μελό. Η δίκη του φονιά, που ομολόγησε την πράξη του, έπρεπε, όπως έχουν πει κορυφαίοι νομικοί να διαχωριστεί. Αφού αυτός ο δειλός απ΄ την πρώτη ώρα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ λέμε!. Κι όμως, η Δολοφονία, μπλέκει στα τερτίπια εντεταλμένων δικηγόρων που πληρώνονται αδρά για να καθυστερεί η δίκη της Συμμορίας των Ναζήδων που όταν τα χρειάζονται απαρνούνται κλαίγοντας σαν χαμανδράκια την φαιά ιδεολογία τους.

Απορώ που αυτός ο Νίκος Βούτσης, μακράν ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος της Βουλής όλων των εποχών δείχνει τόση επιείκεια σε αυτά τα σκουλήκια. Τον "κρατάνε" οι αποτριχωμένοι Κασιδιάρηδες απο κάπου μαγνητοφωνημένο όπως τον ακροδεξιό Μπαλτάκο;  Για μήπως είναι μονάχα κομματικός καιροσκοπισμός;..

Άϊντε γιατί στην τελική με τα μπουρδέλα σας ,σε μας τα ΠΑΟΚια που έχωμε βαθειά αίσθηση Δικαιοσύνης, δεν μας έχετε αφήσει και πολλές επιλογές: μας απομένει μαλάκες μονάχα η Αυτοδικία!                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: