Παρασκευή 3 Ιουνίου 2005

ρε παιδιά, έχετε ίντερνετ;

κακόφωνη χορωδία έχουμε καταντήσει με τις υπηρεσίες διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τις τελευταίες ημέρες, κάθε τρεις και λίγο, ακούς από κάθε κατεύθυνση, ερωτήματα τύπου "εσένα δουλεύει;" , "ρε παιδιά έχουμε ίντερνετ;", "πάλι δεν έχουμε η-μαίηλ;" και τα σχετικά. κάτι θα πρέπει να κάνουν οι ιθύνοντες διότι η κατάσταση έχει παραγίνει. όταν ένας σύγχρονος δημοσιογράφος δεν έχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του "κόβονται" τα χέρια.. όποιος δεν καταλαβαίνει το συναίσθημα, ας σκεφθεί πως νιώθει όταν του κόβεται το τηλέφωνο ή το ρεύμα στο σπίτι. ας το πολλαπλασιάσει με τις φορές που δεν έχουμε πρόσβαση στη Βουλή και θα καταλάβει..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω...το χειρότερο δε είναι ότι είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που οι 'υπεύθυνοι τεχνικοί' θα λειτουργήσυον άμεσα για να λύσουν το πρόβλημα. Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Η Βουλή δεν διαφέρει σε τίποτα απ ότι ισχύει για όλη την Ελλάδα! Κάποιοι προμήθευσαν προγράμματα που δεν δουλεύουν όπως θάπρεπε.
Αλλά ποίος να ενδιαφερθεί...
Εξω από τη Βουλή όλοι περνάνε - μπροστά στους τροχονόμους - με κόκκινο. Και μέσα - όπως είπε και ο Κολοζώφ - το παιχνίδι είναι σικέ.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με το ίντερνετ είναι υπαρκτό. Φεύγει και ξαναέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η συνήθης δικαιολογία από τους υπευθύνους είναι ότι γίνονται εργασίες (ή αναβάθμιση) στο server της Βουλής. Ελπίζουμε όλοι αυτή η συνεχής αναβάθμιση κάποτε να τελειώσει, γιατί, αν μη τι άλλο, φαίνεται ότι δεν την αντέχει ούτε ο server αλλά πολύ περισσότερο ούτε οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες και οι άλλοι εργαζόμενοι στη Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Πράγματι, δεν έχουμε Ιντερνετ όλες τις ώρες τις ημέρες ... αλλά και όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Τα Σαββατοκύριακα, για παράδειγμα, είμαστε "εκτός", γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα σε όσους πρέπει να γράψουν εκτάκτως ένα ρεπορτάζ και να το στείλουν στις εφημερίδες τους - βλέπετε, οι δημοσιογράφοι δεν έχουν ωράρια, ούτε μπορούν να επικαλεσθούν "αργία" για να μη δουλέψουν. Εάν, λοιπόν, η λειτουργία του Ιντερνετ της Βουλής είναι με διαλλείμματα, να το ξέρουμε και να απευθυνθούμε στην αγορά. Ή να ενημερώσουμε τους προϊσταμένους μας για το πρόβλημα, ώστε να μη τρώμε άδικα τη "κατσάδα".

Ανώνυμος είπε...

Ο Κάπρας φταίει που συνεχίζει την πολιτική Κακλαμάνη στο χώρο του Διαδικτύου.

Ανώνυμος είπε...

Προσβάλεις τους κάπρους έτσι που το γράφεις...