Τετάρτη 8 Ιουνίου 2005

την Τρίτη ο αναδρομικός έλεγχος των πόθεν έσχες

Την Τρίτη 14/6 (10:30 πμ) θα δοθούν τελικώς στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των βουλευτών (οικ. ετών 2001 και 2004) καθώς και τα αποτέλεσμα του αναδρομικού ελέγχου των 'πόθεν έσχες' για την περίοδο 1990-2001 (με στοιχεία για τις χρηματιστηριακές συναλλαγές).
Η αναβολή οφείλεται στο αίτημα του Κ. Καραμανλή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του, γεγονός που προκαλεί διακοπή των εργασιών της Βουλής επί διήμερο. [Προηγήθηκε πρόταση δυσπιστίας του Γ. Παπανδρέου κατά του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη].
Η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα αρχίσει την Παρασκευή 10/6 και θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία την Κυριακή 12/6 τα μεσάνυκτα.

Υπάρχει κάτι θετικό από όλα αυτά; η μία ημέρα που μεσολαβεί από την ψηφοφορία της Κυριακής και την δημοσιοποίηση των 'πόθεν έσχες' την Τρίτη.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ: <<Αύριο Πέμπτη 9/6 (γύρω στις 13.00) θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτέλεσμα του αναδρομικού ελέγχου των «πόθεν έσχες» των βουλευτών για την περίοδο 1990-2001 (με στοιχεία για τις χρηματιστηριακές συναλλαγές τους).>>

3 σχόλια:

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Μα, δεν είχαμε προτείνει -οι περισσότεροι από εμάς- να δημοσιοποιηθούν τη Δευτέρα, και μάλιστα πρωί; Γίνεται σοβαρή αξιολόγηση των -τεραστίου όγκου- δεδομένων μέσα σε ένα απόγευμα; Πότε θα προλάβουν οι εφημερίδες να καταγράψουν στοιχεία και συναλλαγές 12 ετών;

Ανώνυμος είπε...

Και στη μία το μεσημέρι παιδιά, για να ... προλάβουμε να τα δούμε αναλυτικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το φαγητό πριν τα πόθεν έσχες, βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Προκαλεί υπνηλία, κόπωση και μειωμένα αντανακλαστικά. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις τόση δουλειά...

Ανώνυμος είπε...

Με τις υγείες μας!
Όσο ανεχόμαστε να μας δουλεύουν ο Τραγάκης με τον Κάμπρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.