Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2006

φρέσκα σχόλια για τον ανασχηματισμό

"Ζήσε την αρρώστια σου στην Ελλάδα"
από τη διαφημιστική εκστρατεία του νέου υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου (ΓΧ)

Πορτιέρηδες με σειρήτια θα υποδέχονται τους ασθενείς στα νοσοκομεία, όπου ακόμα και οι κατσαρίδες θα φοράνε τα καλά τους. Όσο για τα ποντίκια, θα τα κυνηγάνε γάτες Αγκύρας! (ΔΤ)

Ουδείς άρρωστος θα πέφτει από το ράντσο του. Θα τοποθετηθούν καγκελάκια. (ΒΓ)

Νέος ενδυματολογικός κώδικας για τους γιατρούς. Μπλέιζερ σακάκι και τσαρούχια απαραιτήτως! (ΔΛ)

Όταν ο Κακλαμάνης έλεγε ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κόβει τις κορδέλες, δεν φανταζόταν ότι θα τις έκοβε ο Αβραμόπουλος! (ΑΑ)

Ποιος λυπήθηκε περισσότερο για την "αναδόμηση" Σπηλιωτόπουλου; Ο "στρατηγούλης" Μιχαήλ Καρχιμάκης! (ΚΓ)

Ομάδα "ψυχολογικής υποστήριξης" για τέως υπουργούς και υφυπουργούς δημιουργείται στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. (ΑΒ)

Απερχόμενος υπουργός εθεάθη έξω από το κυβερνείο στη Θεσσαλονίκη να τραγουδά: "αυτό το σπίτι που το βλέπεις μοναχό, τον Καλαντζή απόψε να 'ρθει περιμένει, για να μαζέψει ακόμα ότι μένει, από ένα θώκο που μου πήραν το πρωΐ".. (ΓΧ)

2 σχόλια:

Greg είπε...

Μόνο ο Γιώργος λείπει από αυτή την κυβέρνηση!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το τσίρκο με τις τελετές παράδοσης παραλαβής ανάμεσα σε βουελυτές της ίδιας κυβέρνησης πρέπει να επιτέλους να σταματήσει. οσοι υπουργοί και υφυπουργοί δεν έχουν καταφέρει να ¨εκτεθούν¨στη διάρκεια της θητείας τους , το καταφέρνουν στη λίγη ώρα που τους χρειάζεται να αποχωριστούν την αγαπημένη τους καρέκλα για να καθίσει ο "αγαπημένος¨τους συνάδελφος. Δεν μπορεί απλά ο νέος υπουργός να πάει στο γραφειάκι του να ενημερωθεί απο τον απερχόμενο χωρίς κάμερες μικρόφωνα και κατινιές; Ελεος. Τελετή παράδοσης παραλαβής έχει νόημα μόνο όταν αλλάζει το κόμμα που κυβερνά. Κι αυτό για λόγους πολιτικής ευγένειας και όχι ουσίας.