Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Πρόγραμμα Βουλής 9-13 Φλεβάρη 2009


lightups. "Hellenic Parliament. [φωτογραφία] 6/2/2009. Από το Flickr.

Δευτέρα, 9 Φλεβάρη 2009
18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
Α1.του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εμ. Στρατάκη προς τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, σχετικά με το πρόγραμμα νέων αγροτών κλπ.
Α2.της βουλευτού του ΚΚΕ Εύας Μελά προς τους υπ. Εσωτερικών και ΠΕΧΩΔΕ, σχετικά με τη λήψη μέτρων προώθησης της διαδικασίας αποτέφρωσης των νεκρών κλπ.
Α3.του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνου προς τους υπ. ΠΕΧΩΔΕ και Εσωτερικών, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ανατολική Κρήτη κλπ.
Α4.του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη προς την υπ. Εξωτερικών, σχετικά με τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις κλπ.
Β1.του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Παπαγεωργίου προς τον υπ. Πολιτισμού, σχετικά με την αξιοποίηση του Αρχαίου Θεάτρου της Ερέτριας κλπ.
Β2.του βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Μαυρίκου προς την υπ. Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων στην κατασκευαστική εταιρεία ΑΤΤΙΚΑΤ κλπ.
Β3.του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθ. Λεβέντη προς τους υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και ΠΕΧΩΔΕ, σχετικά με τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου κλπ.
Β4.του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρη προς τον υπ. Εσωτερικών, σχετικά με τη λήψη μέτρων για την προστασία του Κέντρου της Αθήνας κλπ.
19:00 (ολομέλεια) Επερώτηση 33 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικώς με την εγκληματικότητα

Τρίτη, 10 Φλεβάρη 2009
11:00 (151) ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος: Προγραμματισμός του έργου της Υποεπιτροπής.
13:00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: Ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΑ 5 και της ERTWORLD, που απευθύνονται στον Απόδημο Ελληνισμό. Θα ενημερώσουν οι κκ Χρ. Παναγόπουλος, πρόεδρος και δνων σύμβ. της ΕΡΤ ΑΕ, Δ. Παπαναγιώτου, σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ ΑΕ, Ν. Κούρτης, δντής Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών και η Ζ. Βογιατζόγλου, δντρια Διεθνών Ραδιοφωνικών Εκπομπών.
14:00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ρύθμιση όρων απασχόλησης των νοσοκομειακών ιατρών του ΕΣΥ, σύμφωνα με το ΠΔ 76/2005 και άλλες διατάξεις».
18:00 (ολομέλεια) Ερωτήσεις-αναφορές
19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Τροποποιήσεις επενδυτικών νόμων και άλλες διατάξεις» (1/3)

Τετάρτη, 11 Φλεβάρη 2009
10:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Τροποποιήσεις επενδυτικών νόμων και άλλες διατάξεις» (2/3)
12:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ: Μέριμνα για τους αποφυλακισθέντες και επανένταξή τους στην κοινωνία. Θα ενημερώσουν οι κκ Δ. Παξινός, πρόεδρος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Βερναδάκης, διοικητής του ΟΑΕΔ, Ν. Κουράκης, πρόεδρος του ΝΠΙΔ «ΕΠΑΝΟΔΟΣ», καθώς και εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «Άρσις».
12:00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ: Το συνταγματικό καθεστώς και η λειτουργία των Ανεξαρτήτων Διοικητικών Αρχών.

Πέμπτη, 12 Φλεβάρη 2009
11:00 (ολομέλεια) Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα την Οικονομία.

Παρασκευή, 13 Φλεβάρη 2009
10:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
11:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Τροποποιήσεις επενδυτικών νόμων και άλλες διατάξεις» (3/3)

Δεν υπάρχουν σχόλια: