Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Αναλύοντας την κρίση μιας ορισμένης Αριστεράς

Ήτανε ένας μοναχικός φίλαθλος, απάνω στα ορεινά της Τσέλσι και κράταγε μια χειροποίητη ταμπελίτσα που έγραφε "ήμουνα Τσέλσι και πριν απο σας".
Εννοούσε προτού ενσκήψει ο Αμπράμοβιτς και τα απροδιόριστης(;) προέλευσης δολλάρια της ρωσικής μαφίας, που κάνανε αυτό το ξεπεσμένο σωματείο, πρωταγωνιστή στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Ε, και; Ε, τι και... Μ΄ αυτόν τον έναν είμαστε!..

Υ.Γ: Όποιος έχει την τεχνολογική δυνατότητα, παρακαλώ ας προσθέσει στα παραπάνω το βιντεάκι του Στέλιου όπου τραγουδά το "Γυρίζω απ΄ τη νύχτα"! (Πυθαγόρας στίχοι, Νικολόπουλος μουσική) και με πολλά εκ των προτέρων ευχαριστώ!!!

Y.Γ1. Κουΐζ για δύσκολους λύτες: Πόσοι βουλευτές της Αριστεράς -σε όλες τις εκδοχές της- κάνουν έναν Καζαντζίδη;
Υ.Γ2: Αφιερωμένο στον Περισσό και την Κουμουνδούρου το "Υπάρχω"...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπολειπομαι σε αναλυτικη ικανοτητα, για οποιο ειδος αριστερας.
εδω παντως ειχαμε μια αριστερα που οταν ειδε οτι φυτοζωουσε δημοσκοπικα,επενδυσε στην εντυπωσιοθηρια των καναλιων, αποκαλωντας τον πρωθυπουργο νονό.
εκτοτε οι ατακες της εγιναν οι αγαπημενες των καναλιων.
εχουμε επισης -νεα- μια αριστερα που τεινει σε μια θεολογικη προσεγγιση -δεν πρωτοτυπει σε αυτο-της έννοιας "αριστερα", που... δικαιωνει την εναλλακτικοτητα της πινοντας μπυρες στο μπαρ Καρλ Μαρξ στο Λονδινο, ομνυει στα κινηματα (γιαυτο καθε σπασμενη βιτρινα του Δεκεμβρη της φανηκε εξεγερση των πληβιων, και εκφραση μητροπολιτικης βιας) και μασουλαει ευκολα τσιτατα για ...τη σκεψη του μαο!!
Θα εχουμε μια αριστερα που θα μας πρηζει οτι ειναι αριστερα, και που δε θα καταλαβαινουμε γιατι χρειαζομαστε μια τετοια αριστερα
Αντι-ρησιας

Ανώνυμος είπε...

υποσημειωσεις:
1) Αντι-ρησιας και μη αριστερος
(υπαρχουμε και μεις σε αυτη τη χωρα)

2) Υπο την επηρεια των ιδεων της Αριστερας οι μονες διακυβερνησεις που βοηθησαν τους λαους τους να ευτυχησουν, ηταν οι βορειες σοσιαλδημοκρατιες - και οι μονες που δεν δημιουργησαν εκατομβες θυματων, κολασμενων σε φυλακες και βασανιστηρια. που δεν εξαφανισαν τους συντροφους τους σε δικες παρωδια (δικες Μοσχας), που δεν δημιουργησαν γκουλαγκ, που δεν εβαλαν δεκαχρονα παιδια να σκοτωσουν τους γονεις τους ως εχθρους του σοσιαλισμου (ερυθροι χμερ-το καλοκαιρι αυτοπροσωπως ειδα στην καμποτζη τα στοιχεια, που οι εδω απολογητες χαρακτηριζαν αστικη προπαγανδα), που δεν σκοτωσαν ανθρωπους επειδη πηραν μια βαρκα να πανε απεναντι(Φιντελ).

-Ποτε οι αριστεροι θα ζητησουν συγνωμη για ολα αυτα? (ξερω , αυτα ειναι αντικομμουνισμος!!!)

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Εντάξει, Ανώνυμε... Καταλάβαμε- τουλάχιστον εγώ- οτι είσαι ΠΑΣΟΚ. Σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι όμως. Δε λέει, γιατί μου φαίνεσαι σπαθί!..
Μας προτείνει ο Γιωργάκης μια ξεπερασμένη εκδοχή της Σοσιαλδημοκρατίας που την έχει υπονομεύσει ο Σημίτης και όσοι βγάλανε λεφτά απο αυτήν. Υποψιάζομαι οτι δεν είσαι απο αυτούς. Συνεπώς τι υπερασπίζεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Συ ειπας.
1)εγω απλως ρωτησα ποτε η αριστερα θα ζητησει συγνωμη. οχι αυτοκριτικη, αυτο αφορα την ιδια.
η συγνωμη μας αφορα ολους
2) ειχαμε μια δοξα της αριστερας στην αρχη του 20ου αιωνα που κατετεινε σε δραμα και κατεληξε σε εγκλημα (ελευθεριας και ζωών)...
ειχαμε το πανοραμα μιας εποποιιας που κατεληξε σε μια μαζικη δικτατορια.
και συ ασχολεισαι με τον σημιτη,αν ειμαι πασοκ και αν τα πηρα.
ωραια,ας πουμε οτι τα πηρα. αυτο τι θα αλλαζε στη βασιμοτητα αυτων που λεω?

Ανώνυμος είπε...

επεξηγηση:
δεν απαντουσα στη δικη σου αναρτηση.
γενικες αναφορες εκανα για οσους μας διαβαζουν.
δεν εχω προσβαση να αναρτησω δικα μου ποστ, αλλιως θα τα ειχα γραψει ασχετα απο σενα

αντι-ρησιας

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Κοίτα...Ούτε κι εγώ απαντάω στη δική σου ανάρτηση. Γενικά μιλάμε. Άσε το επιθετικό ύφος, γιατί δε σε παίρνει. Τι συγγνώμη και μαλακίες ζητάτε εσείς οι συντηρητικοί ΠΑΣΟΚοι; Και λίγα κάναμε. Ας όψεται αυτός ο πιτσαδόρος ο Γκορμπατσώφ που τώρα διαφημίζει γυναικεία τσαντάκια, αλλοιώς θα σου΄ λεγα εγώ!..

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη αδελφοί.
Εκεί που λες άγνωστε, πέτυχαν γιατί κυβέρνησαν τίμια, χωρίς φανατισμούς και με στόχο να υπηρετήσουν τους ανθρώπους. Αυτό είναι αριστερά; Αν ναι, τότε στην Ελλάδα απλά δεν υπάρχει. Αν όχι, τότε δεν ήταν αριστεροί.

κύριε Χατζηδημητρίου. Αν δεν ήταν αυτός ο τσαντάκιας πιτσαδόρος, τι θα γίνονταν δηλαδή; Θαυμάζεις τους προηγούμενούς του; Εξηγήσου καύτερα, γιατί σήμερα με μπέρδεψες.

Παράγραφος

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Γειά σου ρε Παράγραφε! Σου χρωστάω χάρη που το σύμπτυξες στο "τσαντάκιας πιτσαδόρος"! Με ρωτάς, "αλλοιώς τι θα γινότανε"...Που θες να ξέρω αδελφέ; Εδω μ΄ αυτόν και γίνηκε της πουτάνας!...