Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Όχι άλλα μοιριολόγια!

Ακούω αυτόν τον θηριώδη Καζαντζίδη! Αυτόν που τραγούδησε τα βάσανα των γονέων μας των καθημαγμένων.
Αυτήν τη ρωμαλέα φωνή που ερμήνευε αυτό που κάποτε είμασταν. Φτωχοί με φιλότιμο.
Και στον καταμερισμό ριγμένοι, όπως πάντα, χάρη στην ανίκανη και βολεμένη πολιτική τάξη της χώρας που αγόραζε "τριάρια" στο Κολωνάκι, όταν εμείς ανεμίζαμε μαντήλια του χωρισμού.
Δεν έχουνε όμως να πάρουν τραίνα Γερμανίας- Αθηνών τα παιδιά μας τώρα πια. Η ξενητειά είναι εδώ. Και ή θα την αναχαιτίσουμε ή θα μας αφανίσει, γαμώ τις τράπεζές τους γαμώ!
Αυτή η προσκυνημένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει τώρα! Μετά εμείς που κρατάμε αυτόν τον τόπο στα χέρια μας με τον καθημερινό μας ιδρώτα, θα ιδούμε για τα καλά τι θα κάνουμε, ξεκινώντας απο την άρνηση του χρέους! Απορώ με τον ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει για αναδιαπραγμάτευση. (σ.σ: ΄ντάξει θα ζήσουμε και χωρίς τους Κουβέληδες...) Και εντυπωσιάζομαι και πάλι με το ΚΚΕ!..
Μπορεί να κινείται με την ταχύτητα των παγετώνων, αλλά για μια φορά ακόμα σε ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα, πήρε γαμάτα πατριωτική θέση, προτείνοντας να αρνηθούμε το χρέος!!!
Ο άλλος δρόμος, είναι με το ΠΑΣΟΚ αυτού του ανίκανου Γιώργου Παπανδρέου και αυτής της θλιβερής καρικατούρας του Γ. Παπακωνσταντίνου που παριστάνει τον υπουργό Οικονομικών, (για τον Λοβέρδο μου απαγορεύει η αισθητική μου να γράφω...) που τους στηρίζει η ακροδεξιά του Καρατζαφύρερ κι όλα τα ιδιοτελή μουνόπανα αυτού του τόπου και που μας λένε ψέμματα ακόμα και τώρα!.
Τα θέματα ωστόσο, τώρα είναι απλά!
Αϊντε, ρε μάγκες...Διαλέξτε επιτέλους στο κόλπο "η ζωή μας, για η δική τους", γιατί όλοι αυτοί κοντεύουν να μας πάρουνε σβάρνα!
Και εν πάσει περιπτώσει να μετρηθούμε σ΄ αυτό το κωλομάγαζο...Να δούμε σε ποιούς ανήκει
Στους ανδρείους που το αγαπάνε για στους σιχαμένους που το νέμονται...

Υ.Γ: Αυτή η γαμημένη αστική τους Δημοκρατία, έχει πάψει απο καιρό να υφίσταται. Κι ο αχαμνός Γιωργάκης απειλεί με πρόωρες εκλογές τους επαγγελματίες βουλευτές του, άμα δεν ψηφίσουν τις εργασιακές και ασφαλιστικές αγριότητες. Κάποιος πρέπει να του πει να μας κάνει αυτήν τη χάρη και να στήσει κάλπες...

2 σχόλια:

Thalamofilakas είπε...

Δες κάτι που μπορεί να μας γλιτώσει από όλα αυτά:

http://sindonistis.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ο τίτλος της ανάρτησης,τα λέει όλα.
Σαν συνέχειά του ή υπότιτλο, βάζω τον τίτλο μίας άλλης ανάρτησης "Συγκροτείται η ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗ"
που παραπέμπει στο http://www.gopetition.com/online/36495.html

Όχι άλλα μοιρολόγια
κι ας μη μένουμε στα λόγια....
Πολίτες/οπλίτες καλούνται στο http://syspan.blogspot.com