Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Noor One...

Αν έκανε κάτι απτό ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι μετρίασε στο ποδόσφαιρο τη νοσηρότητα και τον βούρκο που καθιέρωσε το άθλιο σύστημα του Ολυμπιακού. Φάνηκε αυτό όταν ο ΠΑΟΚ και η  ΑΕΚ, βγήκανε φέτος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και μας εκπροσωπήσανε επάξια, και καλές ομάδες όπως ο Ατρόμητος και ο Αστέρας χάσανε για πλάκα γιατί ήτανε ανέτοιμες. Πάλι εξαιτίας του γαύρου!

Όλα τα λεφτά αυτοί οι βρωμιάρηδες στην αυλή τους τα θέλανε, αδιαφορώντας για την γενική ακμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτοί οι αχρείοι, που βολεύονται με κάτι χαϊδοκώληδες τύπου «κυρ Σάββα» και κάτι πεταμένα και προσκυνημένα γλεντίσματα, που δεν θέλω να πω ούτε καν τ΄ όνομα τους γιατί αηδιάζω και, γιατί εμείς τα ΠΑΟΚια είμαστε βαρειά υπερήφανοι ανθρώποι.

«Να κάνετε μεταγραφές» έλεγε αυτός ο γελοίος «κυρ- Σάββας» που θεωρεί τιμή να… «χαλαρώνει» το εκάστοτε αφεντικό…
Ε, τελείωσε πια το σύστημα του «φαταούλα» με το οποίο κανένας δεν τολμούσε να τα βάλλει, επειδή ήταν το pay roll βαρύ κι επειδή όπου δεν έπεφτε ξύλο, έπεφτε ακόμη βαρύτερη ράβδος. Έχω άποψη. Δεν τα λέω στα χαμένα.


Όταν αυτός ο πλαδαρός μπουχέσας που δηλώνει εκπρόσωπος «τύπου» ήρθε με τα μπραβάκια του παρέα κάτω στην Αγίας Άννης για να μας απειλήσει, παρκάραμε για κάνα μήνα τα αυτοκίνητά μας, διακόσα μέτρα παρακάτω… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: