Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2005

Ο Σόλιντ προπονητής στο... Flash

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός, στον καταταλαιπωρημένο ραδιοφωνικό σταθμό και τους, επί δίμηνο απλήρωτους, εργαζόμενους. Ο δύσκολος τοκετός είχε ολοκληρωθεί. Ο Σωτήρης Πουλόπουλος είχε επιτέλους καταλήξει στις διαπραγματεύσεις με το νέο αγοραστή του σταθμού και, πλέον, μπορούσε να προβεί σε ανακοινώσεις.
Και το όνομα αυτού, Σωκράτης Κόκκαλης!!!
Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αναλαμβάνει τη λειτουργία, διαχείριση και ανάπτυξη του Flash! Φωνές ενθουσιασμού και αγαλλίασης υψώνονταν στον (ραδιοφωνικό) αέρα του Flash από τους απλήρωτους εργαζόμενους που αναμένουν πλέον να δουν το χρώμα του ευρώ αλλά και ένα πρόγραμμα ανάπτυξης του ραδιοφώνου.
Μα, για στάσου...
Ο κ.Κόκκαλης, ή μάλλον η σύζυγος Ελένη, δεν είχαν στην κατοχή τους το σταθμό μέχρι το περασμένο έτος; Οι ίδιοι δεν τον μεταβίβασαν στον Σ.Πουλόπουλο και τον οδήγησαν ένα βήμα πριν το κλείσιμο; Μπα, λάθος θα κάνω...
Πάντως, οι πληροφορίες που θέλουν, πριν από λίγα λεπτά, τον σταθμό να μεταβιβάστηκε εκ νέου από τον κ.Κόκκαλη στον Σωτήρη Πουλόπουλο ελέγχονται ως ανακριβείς... Όσο για τον νέο διευθυντή - "προπονητή", ο στόχος μας είναι μία λαμπρή πορεία στο εξωτερικό οπότε δεν αποκλείεται να προσλάβουμε τον αδελφό του Σόλιντ, που ασχολείται με τα ΜΜΕ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που πρέπει να γίνει τώρα για να ολοκληρωθεί ο τραγέλαφος, είναι να ανακοινώσει το ΕΣΡ ότι η μεταβίβαση δεν γίνεται δεκτή, καθώς ο Κόκκαλης δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει το σταθμό!

Το ΕΣΡ πρέπει επιτέλους να σταθεί στο ύψος του και να πει όχι στους αχυράνθρωπους του Πουλόπουλου!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Συνάδελφο Ανδρέα Μακρίδη!

Μακάρι και άλλοι συνάδελφοι να είχαν το ΘΑΡΡΟΣ της γνώμης του αγαπητού και αξιόλογου συναδέλφου!


Οσόν αφορά για το ΕΣΡ...

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία με το Flash έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική!!!!!!!!!!!!!!!