Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2006

στο "Δημοκράτη" η Τσικρίκα

Ανταποκρίτρια στο .."Δημοκράτη" Χανίων ορίσαμε τη συν. Ευ. Τσικρίκα μετά την "αποχώρηση" του Χ. Ξεκουκουλωτάκη. Και μάλιστα τιμητικά, μετά τη φάρσα της, να μας "ενημερώσει" ότι εντάχθηκε στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ ο ρεπόρτερ που "ευθύνεται" για την παραίτηση του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκη.

το ρεπορτάζ-φάρσα είχε ως εξής:

Στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα εντάχθηκε ο δημοσιογράφος των Χανίων Χαρ. Ξεκουκουλωτάκης, ο οποίος κατέγραψε τις επίμαχες δηλώσεις του τέως υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκη για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημ. Λινό.

Από μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο, ο συνάδελφος που εργαζόταν μέχρι πρότινος στην εφημερίδα «Δημοκράτης» των Χανίων, είναι φιλόλογος, εκδότης εφημερίδων, και πρόεδρος των Διεθνών και Δημοσίων σχέσεων του Ροταριανού Ομίλου Χανίων. Το Νοέμβριο του 2004, εκπροσώπησε την εκπαιδευτικό-ψυχοθεραπεύτρια Μπόνι Μίλλερ, σύζυγο του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τόμας Μίλλερ, σε εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου «Ηράκλειο-Κνωσός» αφιερωμένη στο πρόσωπό της, και τον Ιούλιο του 2003 είχε την πρωτοβουλία ημερίδας στα Χανιά, για την προστασία των παράκτιων περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: