Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Πρόγραμμα Βουλής 29 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2007

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου

-

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου

11.00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Συνέχιση της συζήτησης επί του προσχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού 2008 (2η συνεδρίαση).
11.00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ:

α) Προγραμματισμός του έργου της Επιτροπής.
β) Ένταξη του Νομού Κιλκίς στις παραμεθόριες περιοχές.
18.00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:

(α)«Κύρωση Μνημονίου Κατανόησης Europa, μεταξύ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας του Βελγίου, της Τσεχίας, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδος, της Ουγγαρίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και Β. Ιρλανδίας, σχετικά με τις ευρωπαϊκές συμφωνίες για την οργάνωση, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες έρευνας σε θέματα άμυνας (Europa)».
(β)«Κύρωση Διευθέτησης Συνεργασίας European Research Grouping Arrangement No1 (ERG No1), μεταξύ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας του Βελγίου, της Τσεχίας, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδος, της Ουγγαρίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και Β. Ιρλανδίας, που αφορά σχέδια συνεργασίας στην έρευνα και τεχνολογία σε θέματα άμυνας».

(γ)«Κύρωση της Τεχνικής Διευθέτησης Συνεργασίας, μεταξύ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδος, της Ιταλίας και της Ισπανίας, σχετικά με τις προκαταρκτικές μελέτες για τον ορισμό και τη δημιουργία πολυεθνικού συστήματος διαστημικής απεικόνισης (MUSIS) για την παρακολούθηση, την αναγνώριση και την παρατήρηση».
18.00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: Το Σύστημα Τηλεκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στην υπηρεσία του Αποδήμου Ελληνισμού. Θα ενημερώσει ο Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς, επίκουρος καθηγητής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

18.00 (ολομέλεια) Συνέχιση της συζήτησης επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις». (2/2)

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου

10.30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ρυθμίσεις θεμάτων Ανεξάρτητων Αρχών, Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και λοιπών ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών». (1/2)

10.00 (Γερουσίας) Επιτροπές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ:

α) Συζήτηση επί του προσχεδίου της έκθεσης εφαρμογής 2007 του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων 2005-2008.
β) Ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη, για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων EUROGROUP και ECOFIN, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 8 και την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2007 στο Λουξεμβούργο.
10.00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Προγραμματισμός του έργου της Επιτροπής.
11.00 (Αίθουσα Ενημέρωσης ΓΕΕΘΑ-Ισόγειο) Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ο υπουργός Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής για θέματα της αρμοδιότητάς του.
18.00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Συνέχιση της συζήτησης επί του προσχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού 2008 (3η συνεδρίαση).

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου

11.00 (ολομέλεια) Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως με πρωτοβουλία του προέδρου του ΣυΡιζΑ Αλέκου Αλαβάνου, σε επίπεδο αρχηγών
κομμάτων με θέμα «Οικολογικές Πολιτικές στην Ελλάδα σε συνθήκες Φαινομένου Θερμοκηπίου».

17.00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών «Διαχείριση, Έλεγχος και Εφαρμογή Αναπτυξιακών Παρεμβάσεων για την προγραμματική περίοδο 2007 – 2013».

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου

10.00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ: Προγραμματισμός των εργασιών της Επιτροπής.

10.30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?