Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Είδαμε φως..

Δεν ξέρω εάν θα ήθελε να το κάνει και κυριολεκτικά, αλλά μας τα άλλαξε τα φώτα. Ο Δ. Σιούφας, συνεργάζεται επί χρόνια στη Βουλή με τους δημοσιογράφους (είτε ως γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, είτε ως υπουργός, είτε -τώρα- ως πρόεδρος του σώματος) και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα στις αίθουσες όπου ξημεροβραδιαζόμαστε.. Ήρθε, μας ρώτησε και άρχισε να υλοποιεί. Όχι ότι του θέσαμε λίγα προβλήματα. Από τον εξαερισμό των αιθουσών -μπας και γλυτώσουμε από τον καρκίνο των θεριακλήδων- τα ογκώδη καθίσματα, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, το φωτισμό κοκ. Ο κ. Σιούφας κάλεσε ομάδα καθηγητών του ΕΜΠ να προτείνουν λύσεις για τη βελτίωση των υποδομών του κτηρίου της Βουλής, περιλαμβανομένων των συνθηκών εργασίας των κοινοβουλευτικών συντακτών. Μένουν πολλά να γίνουν, αλλά ..η "φωτεινή" αρχή, λένε ότι είναι το ήμισυ του παντός.


και οι παλιοί πολυέλαιοι..

6 σχόλια:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Επιτέλους είδαμε το φως! Άμποτες να διούμε και το αληθινό...

Ανώνυμος είπε...

Έλαμψε η αίθουσα, άνοιξε η καρδιά μας. Ανυπομονώ να αλλάξουν και τα γραφεία,να μπορούμε να κοιτάζουμε επιτέλους ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Kensai είπε...

Πάντως δε μπόρεσα παρά να προσέξω πως ακόμα και στους διαμορφωμένους παλιούς πολυέλαιους χρησιμοποιούν «οικονομικούς» λαμπτήρες.

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

φίλε Kensai,
Οι ηλεκτρονικοί λαμπτήρες της φωτογραφίας είναι πρόσφατοι. Πριν, ήταν πυρακτώσεως, καιγόντουσαν εύκολα και οι ηλεκτρολόγοι της Βουλής δεν προλάβαιναν να τους αλλάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο τόσα χρόνια συναναστροφή με το σινάφι μας θα έπρεπε να μην με εκπλήσσει το πόσο απαιτητικοί και κακότροποι είναι ορισμένοι απο μας. Θεωρούν ότι οι άλλοι υποχρεωμένοι να μας " εξυπηρετούν" να καλύπτουν κάθε απαίτηση μας. Ακόμη κι όταν αυτό συμβαίνει ένα ευχαριστώ δεν το έχουν πρόχειρο. Δεν βγαίνει ρε παιδί μου απο τα χείλη τους. Δεν το έχουν μάθει ποτέ; το θεωρούν υποτιμητικό; Δεν το καταλαβαίνω. Και δεν μιλάω για το "γλυψιματικό" ευχαριστώ που κάνει μπάμ επίσης απο μακρυά όσο και η γαιδουριά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥ

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Ρε Γαλανάκι...Ο Θεός μας λυπήθηκε και δεν σ΄ εφτιασε πεθερά μας. Και να ιστορήσω την εμορφιά σου; Άπαιχτη είσαι! Μα που την είδες όμως κυρά μου την αγνομωσύνη;