Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Ξέφτια...

Πράγματι, Πετράν, λάβαμε πολλές ευχές απο πολιτικούς τις ημέρες αυτές...
Μας εύχονταν κι αυτοί, σαν να ήθελαν οι ταλαίπωροι να γίνουν λίγο καλύτεροι μέρες που΄ναι. Αλλάζει όμως ο λύκος;
Και σάμπως είναι πιο καλοί αυτοί που τους ψηφίζουνε;
Σε μέρες όπου πολλοί γονατίζουνε μπροστά στο χρήμα και στην ματαιοδοξία του ΜΜέσου όπου γράφουνε, κάτι είναι που μερικοί κοινοβουλευτικοί-και πολλοί άλλοι...- συντάκτες, μπορούνε ακόμα να λένε "'αντε γαμηθείτε!"
Με καθαρά γιορτινή διάθεση...

Υ.Γ: Απορία: Μήπως είναι ώρα ν΄ αρχίσουμε να σκαλίζουμε μετά τις γιορτές την περιουσία των "Τριανταφυλλόπουλων"; Έτσι για να πάψει ο κόσμος να πιστεύει οτι οι κάλπηδες δημοσιογράφοι όπως ορισμένοι επαγγελματίες αγύρτες που ζούνε στα μεγάλα τετράγωνα σε αντιδιαστολή με τους περισσότερους απο μας, κάνουνε το ίδιο επάγγελμα. (500τ.μ με 68 τ.μ έχουν μια διαφορά για παράδειγμα, αλλά χάρη σε κάποιους παληούς που δεν γαμήσανε μερικούς φλώρους εγκαίρως και όταν έπρεπε ορισμένοι παριστάνουνε τους Ζορό και δίνουν τον τόνο...)
Τέλος πάντων...Έγραψα πολλά λόγια, για να πω εν κατακλείδι, οτι εμείς ευθυνόμαστε που ο κοσμάκης έχει σήμερα αυτήν την δυσάρεστη εικόνα για τον κλάδο...
Θα κάνουμε κάτι; Ή θα συνεχίσουμε να ταυτιζόμαστε μ΄ αυτές τις χαμούρες;

4 σχόλια:

Kensai είπε...

Μήπως είναι ώρα ν΄ αρχίσουμε να σκαλίζουμε μετά τις γιορτές την περιουσία των "Τριανταφυλλόπουλων"; Έτσι για να πάψει ο κόσμος να πιστεύει οτι οι κάλπηδες δημοσιογράφοι όπως ορισμένοι επαγγελματίες αγύρτες που ζούνε στα μεγάλα τετράγωνα σε αντιδιαστολή με τους περισσότερους απο μας, κάνουνε το ίδιο επάγγελμα.

Δυστυχώς... και τι θα γίνει αν βρεθεί ατασθαλία στα περουσιακά του Μάκη; Θα κάνει εκπομπή με τα στοιχεία που θα συλλεχθούν ώστε να θάψει τον εαυτό του;

Δυστυχώς ο Μάκης πλέον παραείναι δυνατός για να κλονιστεί. Έπρεπε το πόθεν έσχες και οι μαμουνιές του να βγουν στην επιφάνεια κατά την ανέλκυσή του. Τώρα φοβάμαι είναι πολύ αργά.

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Δυνατή, είναι μόνο η Χρυσάνθη η κόρη μου αδελφέ...Άντα κι ο μικρός μου ο Ηλίας, όταν σουτάρει ,με το αριστερό του. ΌΛους τους άλλους, μας παίρνει ο διάολος..

Ανώνυμος είπε...

Είναι εξαιρετικό δείγμα του πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις χωρίς να διαθέτεις καμία πραγματική αξία. Αμπελοφιλοσοφεί και πρήζει επί ώρες. Θα γινόταν εξαιρετικός πωλητής ψυγείων σε εσκιμώους.
Και δυστυχώς, έχει μιμητές που θέλουν να γίνουν οι Μάκηδες της επαρχίας, οι οποίοι με το μπουρδολογείν ανενάως βγάζουν πολύ μαύρο χρήμα.

Kensai είπε...

Δεν έχετε άδικο...

Βέβαια απ'την άλλη σκέφτομαι μήπως εκείνο το ρητό που λέει πως «κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν» μήπως ισχύει τελικά και για τους δημοσιογράφους...

Ποιός δίνει την ακροαματικότητα στον Μάκη; Ποιός τον διαβάζει;

Εμείς... :(