Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2007

Τα πορτραίτα των προέδρων του κοινοβουλίου στο κανάλι της Βουλής

Και μη ξεχάσετε γιατί θα χάσετε!
Κάθε Δευτέρα, αμέσως μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων των 17:30', δείτε στο κανάλι της Βουλής την εκπομπή του συνάδελφου Παντελή Αθανασιάδη* με τα "πορτραίτα" των προέδρων της Βουλής, από 1843 και εντεύθεν.

Η εκπομπή της Δευτέρας επαναλαμβάνεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα (μετά το δελτίο των 17:30'). Αυτή την Παρασκευή 9/2, μεταδίδεται σε επανάληψη, η εκπομπή για τον Πανούτσο Νοταρά. Την ερχόμενη Δευτέρα 12/2, παρουσιάζεται το "πορτραίτο" του Κανέλλου Δεληγιάννη.

*Επιστημονικός σύμβουλος της εκπομπής είναι ο επίκουρος καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευάνθης Χατζηβασιλείου. Αφηγείται η Ευθαλία Γιτοπούλου.

Σημείωση: Οι προσωπογραφίες των προέδρων του ελληνικού κοινοβουλίου βρίσκονται αναρτημένες στο Εντευκτήριο των Βουλευτών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί δε το λετε "στης ΝΔ τα έδρανα" το blog;
Μήπως φοβάστε τη σύγκριση με το pres-gr και το Αποκαλυπτικό Δελτίο του Παπαγιάννη;

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Τελικά τίποτε δεν μένει κρυφό. Μεγάλε συγχαρητήρια! Το ομολογούμε με συντριβή...Μας ξεμπρόστιασες!
Μόνο που εμείς είμαστε...επώνυμοι Δεξιοί...Ενω εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά! Αυτό (θέλατε να) καταλάβατε εσείς; Ότι το σχόλιο αφορούσε το Κανάλι της Βουλής; Σιγά μην αφορούσε και το πρόγραμμα των εργασιών της Βουλής, το οποίο -ομολογώ- είναι απολύτως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.
Για ρίχτε, όμως, μια ματιά στα post που δημοσιεύετε.
Αν βρείτε ένα που να μην αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση κερδίζετε μια κρουαζιέρα της εργατικής εστίας παρέα με τον Γιακουμάτο...

Γιωργος Μανουσακης είπε...

Δυστυχώς εδώ στο Λασίθι δεν λαμβάνουμε το κανάλι της Βουλής

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Αγαπητέ Γιώργο Μανουσάκη,
αν θες να μάθεις πότε θα δεις το κανάλι της Βουλής στο Λασίθι, επικοινώνησε στα τηλέφωνα 210-3673366 (Διοικητικές υπηρεσίες και πρόγραμμα), 210-3708184 (Τεχνικές υπηρεσίες) ή γράψε μήνυμα στο kanali@parliament.gr

εναλλακτικά, μπες από την ιστοσελίδα της Βουλής http://www.parliament.gr/videoaudio/default.asp
(απαιτείται το windows media player)

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,
εάν η περιδιάβαση "στης Βουλής τα έδρανα" δεν είναι αρκετή για να αλλάξεις γνώμη, είσαι ευπρόσδεκτος στα γραφεία μας, στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, για συζήτηση χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

ΥΓ Θα διαφυλάξουμε την ανωνυμία σου εφόσον το επιθυμείς.