Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2007

Κρητικός: Αντί για το λύκο φάγανε το σκύλο..

Μας έλειψε ο Παναγιώτης Κρητικός με το πηγαίο χιούμορ του. Τι έχετε να πείτε για την υπόθεση Κουλούρη, τον ρωτήσαμε. "Αντί για το λύκο φάγανε το σκύλο" ήταν η ατάκα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής. "Φαίνεται", συνέχισε, "ότι όποιος συνοψίζει αλήθειες στο ΠΑΣΟΚ διαγράφεται". Και χωρίς να μας αφήσει να πάρουμε ανάσα, σχολίασε και τα του Παγκάλου: "Μόνο που δεν είπε να μπουν τα άρματα στο πανεπιστήμιο". Ο κ. Κρητικός, που δεν φοβάται να μιλήσει -"είμαι ήδη διαγραμμένος"- μας είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ, "πρόγραμμα κυβερνητικό δεν έχουν, πρόγραμμα λαθών όμως έχουν, και το εκτελούν χωρίς παρέκκλιση"..

Καθώς στην αίθουσα μας βρέθηκε και ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο συνάδελφος Γ. Χατζηδημητρίου, δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον κ. Κρητικό εάν θα συμμετάσχει στην πολιτική κίνηση του ανεξάρτητου βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης. Θα έχουμε "ένωση αναστημάτων" δήλωσε γελώντας ο κ. Κρητικός παίρνοντας θέση δίπλα στον κ. Παπαθεμελή που μας χάρισε την παρακάτω μαντινάδα: "Αν δεις ψηλό μη φοβηθείς, κοντό μη ξεθαρρέψεις"!

3 σχόλια:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Κάποιοι δυσεβείς προτείνουν χαιρέκακα το υπό ίδρυση κόμμα να έχει τίτλο "Η.Π.Α." Τουτέστιν, Ηνωμένα Πολιτικά Αναστήματα!

Γιωργος Μανουσακης είπε...

Ευκαιρία να πάει και ο Γείτονας

Ανώνυμος είπε...

Αν μη τι άλλο και οι δυο διαθέτουν υψηλό αίσθημα "πολιτικής αξιοπρέπειας" που λείπε απο πολλούς άλλους "ψηλούς" του κοινοβουλίου και της πολιτικής σκηνής.