Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2006

George A. Papandreou's blog: A Global Dialogue for a New Political Era

Με αφορμή και το άρθρο του συναδέλφου Κώστα Ονισένκο στην Καθημερινή (21/11/2006) (μεταξύ των πηγών του είναι τα "Έδρανα" - ευχαριστούμε) φαίνεται ότι η είδηση για τη δημιουργία blog από τον Γ. Παπανδρέου, με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, γνωστοποιήθηκε από αναγνώστη μας -για πρώτη φορά- στα "Έδρανα". Με την ευκαιρία σημειώνουμε ότι το "George A. Papandreou's blog: A Global Dialogue for a New Political Era" είναι ενεργό, με τελευταία καταχώριση στις 21 Νοεμβρίου (άρθρο για τις κλιματικές αλλαγές) και προηγούμενες καταχωρίσεις στις 18, 15 και 14 Νοεμβρίου (μαθήματα από τη Χιλή).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το άρθρο στην καθημερινή στο οποίο αναφέρεσαι, ένα σαφέστατα ατυχές σημείο του.

"Αντίθετα με τον Γιώργο Παπανδρέου (ελληνικό | αγγλικό) που δεν βρίσκει χρόνο να μπλογκάρει τα τελευταία δύο χρόνια, οι κύριοι Μίμης Ανδρουλάκης και Ευάγγελος Βενιζέλος διατηρούν μια τακτική επαφή με τα ηλεκτρονικά ημερολόγιά τους."

Αφενός, η δουλειά στα blog του Ανδρουλάκη και του Βενιζέλου δεν έχουν καμμία σχέση σε στήσιμο ή σε περιεχόμενο.

Αφετέρου, το συγκριτικό σχόλιο για τον Παπανδρέου είναι τουλάχιστον ατυχές...
Σωστά σημειώνεις τις αντίτοιχες ημερομηνίες...

Ανώνυμος είπε...

O Θανάσης φοβάται που θίχτηκε ο πρόεδρός του. Να πας και να κάνεις λίμπα τα γραφεία της Καθημερινης για τη προσβόλα

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Ειρήνη η(υ)μίν. Πάθος ναι, εμπάθεια όχι! Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή τα δύο τελευταία posts να σας ενημερώσω για μία μίνι έρευνα σχετικά με τους Έλληνες Βουαλευτές και το Διαδίκτυο που πραγματοποίησε τον Μάιο του 2006 το ηλεκτρονικό περιοδικό (σε μορφή pdf) "Καλημέρα" των Εθελοντών Διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ. Το σχετικό λινκ είναι:

http://www.pasok.gr/portal/gr/000F4240/Data/kalimera5.pdf

Με την ολοκλήρωση των στοιχείων του Πέτρου Δημητρόπουλου πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δούμε τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι πολιτικοί όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που διατηρούν ενημερωμένα blog, επειδή παρακολουθώ τις πρωτοβουλίες του κ.Παπανδρέου απο το 2004 που ανέλαβε πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ κυρίως μέσα απο το democracy.pasok.gr νομίζω ότι είναι λάθος που δεν αφιερώνει χρόνο να ενημερώνει το blog ξεκίνησε το 2004 πολλοί έλληνες πλέον ενημερώνονται κυρίως απο το διαδικτυο και ελπίζω όπως εγώ ότι εκτιμούν την αμεσότητα του blog.