Παρασκευή 9 Μαρτίου 2007

Είναι πολλά τα λεφτά (που παίρνεις) Άννα...

θα μπορούσε να είναι το ανέκδοτο της ημέρας, αλλά φαίνεται πως η Άννα Δρούζα δείχνει να το εννοεί στα σοβαρά, όταν στην αγωγή που κατέθεσε κατά του "Ελεύθερου Τύπου" διεκδικώντας 1,5 εκ. ευρώ "για προσβολή προσωπικότητας", δηλώνει κάπου "η σταδιοδρομία μου, είναι προϊόν της εργασίας μου και όχι συνάρτηση γνωριμιών και φίλων".
"Τι μου λές;" έλεγε σε τέτοιες περιπτώσεις ο Ανδρέας Παπανδρέου παίρνοντας περισπούδαστο ύφος...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το blog αυτό το παρακολουθεί και κανένας Χριστιανός από το Μέγαρο Μαξίμου, καλά θα κάνει να βάλει λίγη τάξη στην ΕΡΤ.
Γιατί όταν η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση, κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση και τις αμοιβές στην δημόσια τηλεόραση. Ήρθε η ΝΔ στην κυβέρνηση και τα όσα γίνονται εκεί πάνω ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και κάθε φαντασία.
Η κ. Δρούζα, εισπράττει αυτά τα λεφτά και χθες είχε ... αφιέρωμα σε συνταγές με βασικό συστατικό τα ... ΡΕΒΥΘΙΑ...
Καλά έκανε γιατί παρουσίασε κάτι ... νηστίσιμο. Γιατί ο λαός το έχει ρίξει στη νηστεία... Δεν εισπράττει τα λεφτά της Δρούζα να τρέφεται με αστακομακαρονάδες...

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή τη ζωή, και σε αυτή τη δουλειά, ο καθένας κουβαλάει το παρελθόν του. Και να φοβάται όσους δεν το ξεχνούν...
Η κ. Δρούζα, όταν ήταν στον Αντέννα, καθόταν σε ένα μικρό γραφειάκι ένα επί ένα, και συμπλήρωνε χαρτιά.
Ξαφνικά βρέθηκε στην ηγεσία του Ραδιοφώνου του Αντέννα, από το πουθενά. Πήρε και εκπομπή, έκανε και τη Διευθύντρια. Και από εκεί, πήρε το δρόμο για ... ψηλά, πολύ ψηλά και με αποδοχές πρόκληση. Αλήθεια, γιατί η ΕΡΤ ΑΕ δεν της ξεκόβει ότι ο μισθός της θα είναι πολύ μικρότερος και αν θέλει κάθεται, αν θέλει φεύγει;
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ; ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ως ανέκδοτο θυμούνται κάποιοι, το στυλάκι της Άννας Δρούζα όταν ήταν διευθύντρια στο ραδιόφωνο του Αντέννα.
Έκανε εκπομπή και είχε ζητήσει δίπλα της ένα μικρό λαμπατέρ για να βλέπει καλύτερα.
Μία ημέρα, το λαμπατέρ έσβησε και η κ. Δρούζα φώναξε τον τεχνικό.
"Δεν είναι τίποτε, κάηκε η λάμπα..." της είπε εκείνος.
"Να μην ξανασυμβεί..." του είπε εκείνη αυστηρά και ο τεχνικός απάντησε "ΟΚ, θα το πω στη λάμπα...¨"!

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Πολύ σωστά έχει επικρατήσει να λέμε το ευαγές ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής, "δημόσια τηλεόραση". Ο όρος είναι απολύτως ακριβής, γιατί στην αργκό "δημόσιες" λένε τις πουτάνες!..

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά το ζήτημα μπαίνει σε λάθος βάση. Ανεξαρτήτως ποια είναι, τι μπορεί, τι ξέρει και τι έχει κάνει η Δρούζα στη ζωή της , τα χρήματα αυτά δεν τα "κλέβει". Κάπιοι της τα προσφέρουν απλόχερα. Αυτοί είναι το πρόβλημα και όχι η Δρούζα που μπορεί και κονομάει. Αυτούς πρέπει να εγκαλούμε και να ξεφωνίζουμε γιατί σκορπάνε το δημόσιο χρήμα χωρίς αιδώ. Είτε πρόκειται για τον Χρήστο Παναγόπουλο, είτε τον Γ. Χουλιάρα , είτε τον Θ. Ρουσσόπουλο και όσους άλλους βάζουν τις υπογραφές τους κάτω απ αυτές τις σκανδαλώδεις συμβάσεις. Κι αν στα ιδιωτικά ΜΜΕ το τι κάνει τα λεφτά του ο κάθε ιδιοκτήτης είναι δική του δουλειά στην ΕΡΤ δεν είναι. Δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπιστώ τη Δρούζα, δεν εκτιμώ ούτε την ίδια ούτε το προιόν που προσφέρει αλλά οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι στην κριτική μας. Αν δεν ήταν αυτή θα ήταν κάποια ή κάποιος άλλος. Εξάλλου και στο πρόσφατο παρελθόν κάποιοι σαφώς καλύτεροι δημοσιογράφοι απο την Δρούζα κονόμησαν χοντρά στην ΕΡΤ. Το ερώτημα είναι ποιοι άλλοι παραπλεύρως ωφελήθηκαν.
Κ.Γ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με την ΚΓ. Από τη στιγμή που η ΕΡΤ ΑΕ -την οποία συχνά αποκαλούν Ίδρυμα- βγαίνει με τα λεφτά από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, δεν μπορεί να τα σκορπάει όπου γουστάρει.
Η κ. Δρούζα και άλλοι ... αστέρες, να πάνε στα ιδιωτικά κανάλια να κονομήσουν χοντρούς μισθούς και να έχουν πάνω από το κεφάλι τους και το σκερπάνι της τηλεθέασης.
Αν η συγκεκριμένη και κάτι άλλοι της ΕΡΤ ήταν στον ιδιωτικό τομέα, στην τρίτη εκπομπή θα είχαν διωχθεί με τις κλωτσιές!

Greg είπε...

Πλάκα με κάνεις!...