Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;

Oι φήμες ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα έρθει στη Βουλή να μιλήσει στο νομοσχέδιο για τη παιδεία διέτρεξαν τις αίθουσες των κοινοβουλευτικών συντακτών. Και όπως ήταν φυσικό κάποιοι επικοινώνησαν με τους "αρμοδίους" του γραφείου Τύπου στη Βουλή αλλά και στη Χαριλάου Τρικούπη να το επιβεβαιώσουν. " Δεν ξέρουμε" " τίποτα δεν είναι σίγουρο" "δεν έχει αποφασιστεί ακόμη" ήταν μερικές απο τις απαντήσεις που λάβαμε. Γιατί ρε παιδιά; ΄Πόσο δύσκολο είναι να απαντήσει ένα συντεταγμένο κόμμα σαφώς στο ερώτημα αν ο πρόεδρος του θα έρθει στη Βουλή να μιλήσει;. Δεν ζητήσαμε να μας πείτε τον ακριβή χρόνο. Απλώς αν θα έρθει. Για να μπορούμε και μεις να ενημερώνουμε τα μέσα μας εγκαίρως. Για να μην μας "πιάνουν" στον ύπνο οι προιστάμενοι μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να έχει, κακό κάνουν οι σύντροφοι στο ίδιο τους το κόμμα. Γιατί η συμπεριφορά των αρμοδίων του ΠΑΣΟΚ σε θέματα επικοινωνίας, δίνουν την εντύπωση:
1. ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρό τους για να μάθουν τι θα πράξει μέσα στην ημέρα
2. ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ξέρει τελικά τι είναι καλό να κάνει. Να εμφανιστεί στη Βουλή ή όχι, να κερδίσει τις εκλογές ή να τις ... χάσει!

Γιωργος Μανουσακης είπε...

τελικά εμφανίστηκε, ε;