Πέμπτη 8 Μαρτίου 2007

Ο Κυρ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί διαφημιστικό εργαλείο της Γκουγκλ!

Νέα ήθη στην πολιτική διαφήμιση. Ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προβάλλεται μέσω του διαφημιστικού δικτύου της Google. Σχετική καταχώριση βρήκα στο ενημερωτικό ιστολόγιο pestaola.gr. Δεν γνωρίζω άλλον Έλληνα βουλευτή να διαφημίζεται κατ' αυτόν τον τρόπο.

Η καταχώριση-σύνδεσμος έχει ως εξής:

Κυριάκος Μητσοτάκης
Διαβάστε τις απόψεις μου για την Συνταγματική Αναθεώρηση
www.kmitsotakis.gr

5 σχόλια:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Ανοίγει δρόμους ο νέος, που φαίνεται πάντως, σε επίπεδο αρχών, να είναι η καλύτερη εκδοχή της Οικογένειας.
Όταν βλέπεις τον Επίτιμο και την Ντόρα, δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ποιός απο τους δύο είναι χειρότερος...
Το θέμα της ηλεκτρονικής διαφήμισης που φυσικά κοστίζει στον διαφημιζόμενο θέτει πρωτότυπα προβλήματα και θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσει η Βουλή, αλλά και ο ίδιος στην δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή κίνηση του Κυριάκου να έρθει σε επαφή με ένα κοινό το οποίο οι περισσότεροι πολιτικοί αγνούν τελείως. Από ότι γνωρίζουν η διαφήμιση κοστιζει ελάχιστα. Ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο για τα κλικ που κάνει κάποιος στη διαφήμιση. Οπότε θέμα κόστους δεν τίθεται. Είναι πραγματικά πολύ μικρό. Ενημερωτικά η καμπάνια αυτή έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από ειδικούς. http://aboutseo.gr/2007/03/04/political-ads/#more-87

Ανώνυμος είπε...

Τις αυξημένες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει το διαδίκτυο αξιοποιούν -εδώ και λίγο καιρό- με έναν διαφορετικό και "ζωντανό" τρόπο και οι Γ. Παπανδρέου - Μ. Ανδρουλάκης. Φορέας επικοινωνίας τους με το (νεανικό) κοινό είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes και τα podcasts.
Για τους μη γνωρίζοντες, μέσω του εν λόγω προγράμματος διαχείρησης αρχείων ήχου (iTunes) προσφέρεται η δυνατότητα στον καθένα να "ανεβάσει" ένα αρχείο ηχητικού περιεχομένου, το οποίο είναι διαθέσιμο για δωρεάν "κατέβασμα" και ακρόαση από κάθε χρήστη της υπηρεσίας.
Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης και "συλλογής", κάθε φορά που ανανενώνεται το περιεχόμενο των αρχείων (podcasts), τα οποία μπορούν να μεταφερθούν για ακρόαση σε όλα τα ipod.
Μια αναζήτηση στο ελληνικό παράρτημα του ηλεκτρονικού κατασήματος της Apple, εμφανίζει όλες τις πρόσφατες ομιλίες του κ. Γ. Παπανδρέου -στη Βουλή και αλλού- και τις ραφιοφωνικές παρεμβάσεις του κ. Μ. Ανδρουλάκη, τους τελευταίους μήνες.

Καρχιμοπαθής είπε...

Ο Παπανδρέου έχει να γράψει στο blog του από τις εκλογές του 2004. Δεν πειράζει, μπορεί να μας θυμηθεί στις επόμενες...

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Ο Γ. Παπανδρέου γράφει ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο http://blog.papandreou.gr/si/.

Δες και το άρθρο μας για τους βουλευτές με ιστολόγια και ιστοσελίδες: http://edrana.blogspot.com/2006/11/blogs.html