Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

Λιβιτσάνος ο νεότερος.

Νέος Λιβιτσάνος μεθ' ημών. Ο Γεράσιμος του Ριζοσπάστη/Πλάνετ υποδέχθηκε χθες τα ξημερώματα (5/6) τον πρώτο του βλαστό από την καλή του Αγγελική. Να τους ζήσει .

2 σχόλια:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Καλότυχος ο γιος σου! Να ζήσει σαν τ΄αψηλά βουνά Γεράσιμε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΖΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ .ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ .
ΟΙ ΤΡΕΛΟΠΕΝΗΝΤΑΡΕΣ



Απίστευτες (κι όμως αληθινές) στιγμές διαδραματίζονται στο Mega. Το σίριαλ «Οι πρώην και οι επόμενοι» όχι μόνο δεν τελειώνει, αντίθετα κάθε ημέρα που περνά φουντώνει όλο και περισσότερο λαμβάνοντας ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Το περιστατικό που περιγράφουμε στη συνέχεια, έλαβε χώρα στη χθεσινή απογευματινή σύσκεψη του δελτίου. Ο ρεπόρτερ Στέλιος Παπαπέτρου καλείται να ενημερώσει τους παρόντες (Χρ. Παναγιωτόπουλος, Όλγα Τρέμη, Έλλη Στάη, Γ. Πρετεντέρης κ.ά) για τα ομόλογα και αφού δίνει τα στοιχεία του ρεπορτάζ, τον ρωτούν για την διευθύντρια του ΤΑΕΔΥ. Αυτός, με απαξιωτικό τρόπο απαντά: «… Και αυτή η Καραδήμα, μια γρια 55 ετών είναι…».
Η ομήγυρη μένει κάγκελο! Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος αστραπιαία παρεμβαίνει για σώσει την κατάσταση και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του λέει, «Στέλιο είμαστε εντάξει»!
Ο τελευταίος που έχει καταλάβει πλέον τη γκάφα του προσπαθεί να διορθώσει και τα κάνει ακόμη χειρότερα, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Όταν λέω γρια 55 ετών δεν αναφέρομαι στις κυρίες Τρέμη και Στάη οι οποίες είναι μια χαρά»!!!
Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος εξοργισμένος και σε αυστηρό τόνο τον διώχνει από την αίθουσα λέγοντας του, «Φύγε όπως είσαι»! (Πηγή: enimerosi24.gr).