Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

George Orfanos Beach


Σε «George Orfanos Beach» μετονομάζουν οι κάτοικοι του Ελληνικού την πλαζ Αγίου Κοσμά, με το δήμο Ελληνικού να αναλαμβάνει τη φύλαξη και την καθαριότητά της. Πέρα όμως από τη σάτιρα, υπάρχει και ο δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, που βρίσκεται στην 22η μέρα απεργίας πείνας, αγωνιζόμενος κατά της κατάληψης των ακτών από τα ιδιωτικά συμφέροντα.


1 σχόλιο:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Οι δύο γιατροί που τον εξέτασαν χθες, Όλγα Κοσμοπούλου απο το νοσοκομείο Νίκαιας και ο Αθανάσιος Καραμπέλης απο το Μεταξά, κατέληξαν σε ανησυχητικές διαπιστώσεις για την υγεία του δημάρχου. Και στο δελτίο τύπου που εξέδοσαν καταλήγουν ως εξής: "Βεβαίως, υπεύθυνοι να δώσουν λύση υπάρχουν και ελπίζουμε οτι θα πράξουν αυτό που πρέπει πριν να είναι αργά. Γιατί είναι υπερβολικό να θυσιάζεται η υγεία ενός δημάρχου για να κερδίσουν οι πολίτες το αυτονόητο δικαίωμά τους στην χρήση της παραλίας".
Τούτων δοθέντων έχουμε σοβαρούς λόγους να κατέβουμε όλοι στο Ελληνικό την προσεχή Κυριακή στις 10:30 το πρωί στην πλαζ του Αγίου Κοσμά (Πεζογέφυρα, στην 2η στάση του τράμ). Θα κάνουμε το μπάνιο μας ελεύθερα και χωρίς εισιτήριο και στο θεαματικό φινάλε μπορούμε αν όχι να συμβάλουμε, να απολαύσουμε την κατεδάφιση αυθεραίτων πολυτελείας! Απάνω τους αδέλφια! Τι άλλο είναι η πολιτική απο την χαρά της συμμετοχής;