Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

Ώπα ρε μάγκες!..

Συγγνώμη που επανέρχομαι ρε παίδες, αλλα μόλις διάβασα την Ημερήσια Διάταξη της επόμενης βδομάδας και λέω, είναι δυνατόν; Τρεις Επιτροπές την Τρίτη και μάλιστα η μια χειρότερη απ΄ την άλλη; Δηλαδή και ομόλογα με JP Morgan και ίσως Παπαμαρκάκη και οικονομικό απολογισμό για την διαχείριση του 2005 και νομοσχέδιο για τα Ασφαλιστικά Ταμεία; Χάθηκε να μοιραστεί ο φόρτος στην διάρκεια των ημερών; Και θα έχω άδικο αν σκεφτώ οτι κάποια απ΄ όλες τις υποθέσεις, ή... και όλες μαζί, θέλει η κυβέρνηση να περάσουν στα μαλακά; Τι΄ ναι τούτοι ρε...Έχουνε ξεπεράσει και τους ΠΑΣΟΚους!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, ευχαριστούμε για την κατάθεση της σκέψης σου αλλά μια απλή ανάγνωση του προγράμματος της ερχόμενης Τρίτης δεν δικαιολογεί ειρωνείες σε βάρος δημοσιογράφων όπως ο Γιώργος Χατζηδημητρίου που παρακολουθεί -με παραδειγματικό επαγγελματισμό- την κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Δεν παραπονείται ο συνάδελφος για την κούραση. Η πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών συντακτών ξεπερνά κατά πολύ το υποτιθέμενο ωράριο της ΕΣΗΕΑ, αρνείται το «καρμπόν» και θίγεται όταν κάποιος (υποθέτω μεγάλος σε ηλικία, αν κρίνω από το κουραστΉτε) υπονοεί ότι θα αντιγράψει το ρεπορτάζ από κάποιον άλλο. Λυπάμαι που η επιθυμία σου να εκφραστείς ανωνύμως δεν επιτρέπει σοβαρή και ισότιμη ανταλλαγή απόψεων για το θέμα, που σχολιάζει ο Γιώργος Χ., και υποτιμάς εσύ με τον τρόπο σου. Το μείζον, που διαισθάνομαι ότι σε ενοχλεί, είναι η αδυναμία κάποιων να αντιληφθούν πως η ταυτόχρονη συνεδρίαση κοινοβουλευτικών επιτροπών/ολομέλειας, με τόσο σημαντικά ζητήματα, υποτιμά το κοινοβούλιο, θέτει εμπόδια στην επαρκή ενημέρωση της κοινής γνώμης και εκθέτει όσους από «πράξη» ή «παράλειψη» διαμορφώνουν μια τέτοια εικόνα.
ΥΓ θα σε παρακαλούσα, εάν επανέλθεις, να μην κρυφθείς πίσω από την ανωνυμία. Η κατ΄ εξακολούθηση ανώνυμη θυμική παρέμβαση δεν μπορεί να τύχει σοβαρής αντιμετώπισης.-

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Κι' όμως δεν υπαρχει ελευθερία έκφρασης στο δίκτυο με τα bloggs.Ειμαι κατηγορουμενος στο δικαστηριο γιατι δημοσιευσα στο blog μου ενα ΦΕΚ που δειχνει καποιον δηθεν αριστερό να ορκίζεται δοκιμος εφεδρος ανθυποσμηναγος στις 16 Νοεμβρίου 1973(μια μερα πρι μπει το τανκ στο πολυτεχνειο).Ειμαι αρχαριος στο blog (www.spirospantazis.gr
ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως η απόφαση βγήκε αθωωτική(φλεβάρης 2008)

Ανώνυμος είπε...

O Δόκιμος έφεδρος Aνθυποσμηναγός, που αν και ήταν Kνίτης, η χούντα των Συνταγαταρχών τον έκανε αξιωματικό της, Συνεχίζει ακάθεκτος αφού κατέθεσε ΔEKA (αριθμός 10) αγωγές με το ίδιο περιεχόμενο οι οποίες εκδικάσθηκαν την, ανά πέντε, απο δύο διαφορετικούς δικαστές και αναμένονται οι αποφάσεις.
Bεβαίως η (δεύτερη) σύζυγος του είναι δικηγόρος και ως εκ τούτου δεν επιβαρύνεται οικονομικώς.
Tον Πανταζή θέλει να εξοντώσει και οικονομικά...
Aλλά δεν θα μπορέσει.