Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Συνδικαλισμός της πλάκας εις βάρος των αδυνάμων…

Έχουμε και λέμε- πρώτα η είδηση αφού…
Στάση εργασίας την Παρασκευή και…14 Ιουνίου σε Μετρό Και Ηλεκτρικό από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, γιατί λέει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών έχει Γενική Συνέλευση.

Και για τον ίδιο λόγο, «στασιάζουν» εκτάκτως και οι οδηγοί του Τραμ από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Σχολιάζω εδώ και πολλούς μήνες ότι αυτοί οι τύποι είναι ακαθάρματα χωρίς κοινωνική και προφανώς χωρίς καμία ταξική συνείδηση. Και κάποιοι φίλοι ξενίζονται…
Βολεμένοι παρτάκηδες είναι και θρασίμια που μπαίνουν στον κομματικό ανταγωνισμό, ενόψει εκλογών, προκαλώντας περιττή ταλαιπωρία στους ανθρώπους που δεν έχουν άλλο μέσο μετακίνησης πάρεξ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ώστε να προκαλέσουν πρόσθετη αγανάκτηση εις βάρος της κυβέρνησης.
Δεν βρίσκω κάποιο άλλο λογικό κίνητρο.

Θα έπρεπε η Επιθεώρηση Εργασίας κατά τη γνώμη μου, ή τουλάχιστον η ΥΠΕΡΕΣΙΑ να πάει στο χώρο της Συνέλευσής τους και να πάρει απουσίες. Να δούμε πόσοι από αυτούς τους θρασύδειλους θα είναι παρόντες και φυσικά πόσοι θα μείνουν μέχρι τέλους!
Δεν έχουν φιλότιμο αυτοί οι τύποι. Δεν έχουν τίποτε όρθιο. Και ειλικρινά, επειδή έχουν παραγαϊδουρέψει, δεν θα με πείραζε καθόλου αν ο Κυριάκος, άμα έρθει στα πράγματα ξεκινούσε τις απολύσεις από τον χώρο τους.
Εκεί μας οδηγεί ο θυμός και η οργή που προκαλούν. 
Επείγει πάντως, να ξεβρομίσει η δουλειά από αυτήν την Συμμορία που έχει χάσει προ πολλού το μέτρο και έχει αποκτήσει ιδιοκτησιακή αντίληψη για ένα δημόσιο αγαθό, όπως οι αστικές συγκοινωνίες.
Την δουλειά τους, ούτε την τιμούν ούτε την σέβονται ελλείψει αυτοσεβασμού.
Ας περάσουν στην ΑΝΕΡΓΙΑ κι ας έλθουν στη θέση τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που θα σέβονται το ψωμί που τρώνε χάρη σε μας που τρελαινόμαστε ολημερίς στους δρόμους για το ένα τρίτο του μισθού τους!
Ε, αρκετά!!! Στον δρόμο ρε παληοχαρακτήρες μπας και μάθετε τι σημαίνει Ευθύνη και Συνέπεια!..


Δεν υπάρχουν σχόλια: