Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Σταματήστε τώρα τον Διχασμό Μαλάκες! Δεν θα σας (μας) βγει σε καλό...

Δεν ήρθαν ακόμα στα πράγματα οι αυθεντικοί Δεξιοί, αφού ξέπλυνε όλους αυτούς τους Δοσίλογους και τους Τσολάκογλου, με την ακόμα πιο Δεξιά πολιτική του ο ΣΥΡΙΖΑ κι αρχίσανε τις απειλές.

Τα παραδείγματα είναι πολλά κι έχουνε γραφεί τις προηγούμενες μέρες, υποχρεώνοντας ακόμα και αυτόν τον Κυριάκο να τους αποκηρύξει. Ξετσούμισε ακόμα κι ο γιος του κτήνους Σκαλούμπακα του φονηά της Μακρονήσου που απειλεί τους Δημοκράτες τώρα ότι θα τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση ο ελεεινός πατέρας του! Αυτές τις συμπεριφορές εκτρέφουν τα Μέσα του Αλαφούζου και του Μαρινάκη που ξερνάνε καθημερινά εχθροπάθεια και μίσος. 

Τελευταίο… δείγμα, ο άλλοτε σεμνός Μάξιμος Χαρακόπουλος που περίμενε βουρκωμένος κι αξύριστος (να τον κλαίνε οι ρέγκες…) κάποτε στο Εντευκτήριο της Βουλής μέχρι ν΄ αποφασίσει ο Σαμαράς για τη μοίρα του (τότε στην ιστορία με την διάρκεια του γάλακτος)  και δήλωσε χθες : «Στις κάλπες να πούμε ποτέ ξανά αριστερά!»!!!

Τι λε ρε καημένε… Από την Γαμημένη ΔΕΞΙΑ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) βρεθήκαμε σε τούτο το ΧΑΛΙ…
Καθήστε καλά Μαλάκες! Κανένας από μας δε μιλάει για ρεβάνς. Αλλά, άμα το πάτε έτσι, θα σας πάρουμε "τον Άη- Γιάννη" και θα μας κοιτάζετε με έκπληκτο βλέμμα μωρέ καημένοι όταν θα τρέχει κάτι υγρό και ζεστό στο βρακί σας... 

Υ.Γ: Εις τον Μπούτζον μου αν το μήνυμα θεωρηθεί απειλητικό. Διότι απλά είναι απειλητικό... 
Ακόμα κι ο Ποινικός Κώδικας αναγνωρίζει δικαίωμα στην Αυτοάμυνα... Άντα γιατί πολλά μας τα΄ πατε φλώροι του Σκάϊ και του ΔΟΜ. 

Υ.Γ: Ασήκωσε ρε Θεέ μια νέα ΟΠΛΑ! Όλα σ΄αυτό το αγορασμένο οικόπεδο σε οδηγούνε είτε στην Αυτοδικία ή στην  Εξορία. Διαλαλούνε την υπακοή τους στο Βερολίνο οι υπάλληλοι των δανειστών και το ποιος θα εκπληρώσει τα γούστα τους καλύτερα. ("Βάστα Σόϊμπλε!". Τους έχει στο ψηφοδέλτιό του ο Κυριάκος...) Κι ύστερα γυρνάνε σε μας και μας κλείνουνε κουτοπόνηρα το μάτι μοιράζοντας κάτι τιποτένια αντίδωρα, ενώ μας έχουνε σακατέψει τη ζωή κι αναδιανέμουν σε ημερήσια δελτία τον θάνατο. 

Υ.Γ 2: Προσδοκώ όθεν ότι η νέα ΟΠΛΑ δεν θα κρατάει πιστόλια. Ούτε και θα είναι τίποτε αυτόκλητοι τιμωροί. Κάτι αλάνια των υπολογιστών λέω πως θα΄ ναι που ελπίζω πως θα βγάζουνε στη φόρα τιμολόγια εξαγορασμένων πολιτικών και δημοσιογράφων από τους κάθε λογής Χριστοφοράκους. Και λογαριασμούς που αρμυρίζονται σε εξωτικούς προορισμούς. Ώστε κάποιοι από όσους δεν τους ξέρουνε, να πέσουν πραγματικά αυτήν τη φορά απ΄ τα σύννεφα! 

 Υ.Γ.3: Πέσανε να τον πολιτογραφήσουν γραφικό τον Στέφανο Τζουμάκα (όχι πως δεν δίνει δικαιώματα...). Αλλά, γιατί παρακαλώ; Επειδή ο "τρελός", τόλμησε να πει φωναχτά αυτό που συζητάνε ΟΛΟΙ στα πέριξ του (γαμημένου) αθηναϊκού κέντρου. Ότι, δηλαδή, κάθε μεγάλος (και κρατικοδίαιτος) επιχειρηματίας στη χώρα, διαθέτει την δική του Κοινοβουλευτική Ομάδα. 
Τους έρχεται φθηνότερα άμα το σκεφτείς... 
Αντί να πετάνε λεφτά σε ακριβές δημόσιες σχέσεις, αγοράζουν πολιτικό προσωπικό μέσω της εκλογικής διαδικασίας... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: