Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Επιμύθιον

Αν εξαιρέσεις μετά βίας κάνα δυό-τρεις αξιοπρεπείς περιπτώσεις, στην Ευρωβουλή στείλαμε τους χειρότερους! Εντούτοις, όποιος έμπαινε στον κόπο να διαβάσει με σχετική επιμέλεια τα βιογραφικά των υποψηφίων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ- το ΚΚΕ εξαιρείται διότι εκεί προέχει η κομματική γραμμή-θα διαπίστωνε έκπληκτος την παρουσία σημαντικών και ειδικού βάρους προσωπικοτήτων. Δεν εκλέχθηκε κανείς! Επαρκείς επαγγελματίες-γυναίκες και άνδρες- με βαρειά ένσημα στον τομέα τους. 

Ο… σοφός λαός, προτίμησε να στείλει στην Ευρωβουλή κάτι πολιτικές καρικατούρες, αυθεντικούς αντιπροσώπους μιας πολιτικής «με μηδέν λιπαρά».
Αυτούς «που ξέρανε» τουτέστιν από τα ευτελή δημόσια θεάματα. Έχουμε ευθύνη; Μερικούς από τους (τις) χειρότερους(ες) πάντως, ετοιμαζόμαστε να στείλουμε ξανά τώρα και στην εθνική Βουλή. Το παρελθόν τρέχει κατά πάνω μας με φόρα…
Υπάρχει ελπίδα;  


Υ.Γ: (Φαινομενικά) Άσχετο… Πέσανε αυθωρεί, να τον πολιτογραφήσουνε γραφικό προ καιρού τον Στέφανο Τζουμάκα (όχι πως κι ο ίδιος δεν δίνει δικαιώματα εδώ που τα λέμε...). Αλλά, γιατί αλήθεια; Επειδή ο "τρελός", τόλμησε να πει φωναχτά αυτό που συζητάνε ΟΛΟΙ στα πέριξ του παρακμιακού αθηναϊκού κέντρου. Ότι, δηλαδή, κάθε μεγάλος (και κρατικοδίαιτος) επιχειρηματίας στη χώρα, διαθέτει την δική του Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τους έρχεται φθηνότερα άμα το σκεφτείς. 
Αντί να πετάνε λεφτά σε ακριβές δημόσιες σχέσεις, αγοράζουν πολιτικό προσωπικό μέσω της εκλογικής διαδικασίας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: