Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Εχθροπάθεια παντού...

Η προσφυγιά όταν ήρθε αναγκαστικά στην αγαπημένη Σαλονίκη, δεν είχε ιδιαίτερες αξιώσεις. Να ξαναστήσει τη ζωή της όπως μπορούσε πάλευε. Βρήκε ήδη τους ντόπιους εκεί, που δεν πολυγουστάρανε τους μαυριδερούς Ανατολίτες. Το δείχναν με κάθε τρόπο...
Ποτέ όμως ο ΠΑΟΚ δεν διεκδίκησε την κυριαρχία της Πόλης. Λίγα τετραγωνικά να στεγάσει τα όνειρά του γύρευε.
Βγαίνει τώρα αυτός ο ανεκδιήγητος υποψήφιος της ΝΔ ο Ταχιάος και δηλώνει απροκάλυπτα ότι δεν γουστάρει- έτσι το είπε...- να γίνει η Θεσσαλονίκη μαγαζί μιας ομάδας (ΠΑΟΚ) ή ενός επιχειρηματία (Σαββίδης). Αυτός που δεν τον χαλάει ότι τον Πειραία τον λυμαίνεται μια Συμμορία και θέλει να επιβάλει στη Σαλονίκη το δικό της ήθος.
Βγει δεν βγει ο Ταχιάος έδειξε ότι δεν θα είναι Δήμαρχος για όλους. Για όλους τους άλλους, εκτός από εμάς τα ΠΑΟΚια! Δεν είναι αυτό σύνδρομο καταδίωξης. Είναι στοιχειώδης αυτοάμυνα! Αυτός ο ψευτοτσαμπουκάς που είναι δανεικός, πρέπει να επιστραφεί.
Έχουνε πάρει βαρύ κατήφορο εκεί στη ΝΔ και στα αδελφά Μέσα (Αλαφούζου- Μαρινάκη) που την στηρίζουν. Κι ούτε που διανοούνται οι Μαλάκες τις συνέπειες.
Καλλιεργούν με τόση προθυμία το Μίσος σε μια οργισμένη από πολλά (και από τον ΣΥΡΙΖΑ) κοινωνία που βλέπει διαρκώς να διαψεύδονται οι ελπίδες κι οι προσδοκίες της... Και θα κάθονται μετά να προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα όταν ξεσπάσει η βία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: