Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

Εκτός Βουλής το "Καστελόριζο"

Θέμα ολίγων εβδομάδων είναι η αποχώρηση του ομίλου «Καστελόριζο» από τη Βουλή, μετά το δημόσιο διαγωνισμό που προκήρυξε το ΤΑΥΒ* για την εκμίσθωση του εστιατορίου και των κυλικείων του κοινοβουλίου σε νέο μισθωτή. Οι υπεύθυνοι του «Καστελόριζου» έπεσαν θύματα της κρυφής κάμερας της τηλεοπτικής εκπομπής «Αποδείξεις» (ΑΝΤ1-Νίκος Ευαγγελάτος) για τις μεθόδους συντήρησης και μαγειρέματος τροφίμων στο εστιατόριο της Βουλής. Άλλα δημοσιεύματα (Ελευθεροτυπία, Παρόν κλπ) έχουν καταγράψει διαμαρτυρίες εργαζομένων για στέρηση εργασιακών δικαιωμάτων τους. Η παρουσία του «Καστελόριζου» στη Βουλή θεωρείται ως μία από της πλέον ολιγόχρονες στην ιστορία εκμίσθωσης του εστιατορίου και των κυλικείων του κοινοβουλίου.

*ΤΑΥΒ: Ταμείο Αρωγής των Υπαλλήλων της Βουλής

Η προκήρυξη έχει ως εξής:

Το Ταμείο Αρωγής των Υπαλλήλων της Βουλής (Τ.Α.Υ.Β.) ανακοι­νώνει ότι στις 20 Απριλίου 2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 -12η μεσημβρινή, στην Αθήνα και στην Αίθουσα συσκέψεων του 4ου ορόφου του Μεγάρου Αρβανίτη (Βασ. Σοφίας 11), θα διεξαχθεί δη­μόσιος διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές, για την εκμί­σθωση των: α) το εστιατόριο και τα κυλικεία του Μεγάρου της Βου­λής, β) το κυλικείο του κτηρίου της Βουλής «Μέγαρο Αρβανίτη» επί της οδού Βασ. Σοφίας 11, γ) το κυλικείο της Βουλής επί της οδού Μητροπόλεως 1 και ε) το κυλικείο του κτηρίου της Βουλής επί της ο­δού Λένορμαν 218 (Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο), σύμφωνα με την από 28 Μαρτίου 2007 προκήρυξη.

Αντίγραφα της προκήρυξης και πληροφορίες δίνονται από το γρα­φείο του Τ.Α.Υ.Β. Βασ. Σοφίας 11 (Μέγαρο Αρβανίτη) 3ος όροφος, τηλ. 2103692137, κατάτις εργάσιμες ημέρες καιώρες.

2 σχόλια:

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Τι γίνεται παιδιά? Σας επιτέθηκε το Καστελόριζο? Πέντε μέρες τώρα - έχω αρχίσει να αγχώνομαι με τόση ησυχία.

Ανώνυμος είπε...

λίγες μέρες πριν το γεια, ο "καστελόριζος' έκοψε την έκπτωση που είχαν οι δημοσιογράφοι στο καφενείο..