Τρίτη 6 Μαρτίου 2007

Σόι πάει το Βασίλειο

Φαίνεται πως η ενασχόληση με συγκεκριμένο τομέα σχετίζεται με την οικογένεια στην οποία ανήκει κανείς ... Οικογένεια είτε φυσική είτε πολιτική. Πάντως όπως και να έχει μόνο ένας Πολύδωρας στην αστυνομία θα μπορούσε να επαναφέρει την χαμένη της αίγλη (!) Μετά τον praetor urbanus του υπουργού δημόσιας τάξης πληροφορηθήκαμε από τον τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ πως χτύπησε και άλλος Πολύδωρας εξάδελφος αυτή τη φορά . Ο εξάδελφος Υποστράτηγος και Διευθυντής της Σχολής Αστυφυλάκων σε συζήτηση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο της Κρήτης στο Ρέθυμνο " διέκοψε -σύμφωνα με την ανακοίνση του ΠΑΣΟΚ -με σκαιότατο τρόπο τον γνωστό Σουδανικής καταγωγής καρδιολόγο Χαγκ Αλί, προκάλεσε πανδαιμόνιο και ουσιαστικά τορπίλισε τη συζήτηση και την όλη εκδήλωση. Αυτό δεν τον εμπόδισε να βραβεύσει στο τέλος τους εισηγητές, δωρίζοντας τους ένα βιβλίο του υπουργού, με θέμα που αφορά τον «πολιτικό πολιτισμό»". Προφανώς σόι πάει το βασίλειο ,κατά τα πρότυπα της αρχαίας Ρώμης όπου η διαδοχή στα αξιώματα λειτουργούσε στη βάση εκλογής όμως το οικογενειακό όνομα μετρούσε. Έτσι μετά την οικογένεια των Καικιλίων, των Μέτελων ... στα αστυνομικά μυθιστορήματα του John Maddox Roberts μπορούμε στις ένδοξες σελίδες της ιστορίας της ΕΛ.ΑΣ. να προσθέσουμε και την οικογένεια Πολύδωρα.

2 σχόλια:

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Και φαντάσου, οτι η εκδήλωση, ήταν αφιερωμένη στους μετανάστες. Αλλά στο κάτω- κάτω δεν φταίει ο πραίτωρ ξάδελφος του Πολύδωρα. Ο Σουδανός φταίει που είναι μαύρος!..

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Φίλε Γιώργο τι ψάχνεις τώρα; Eδώ έχει χαθεί η μπάλα προ πολλού. Eπι Bουλγαράκη έγιναν αποδεδειγμένα παράνομες απαγωγές Πακιστανών και είχαμε ένα τρελό σκάνδαλο παρακολούθησης τηλεφώνων που ένα χρόνο μετά έχει ξεχαστεί.

Που είναι ο Bουλγαράκης σήμερα; Υπουργός.

Tι χειρότερο μπορεί να κάνει ο Πολύδωρας δηλαδή. Eδώ αποκαλύφθηκε ότι κάλυψε τα απίθανα ψέματα από την πορεία και τον πυροβολισμό στο Υπουργείο Αιγαίου.

Eιλικρινά δεν ξέρω πλέον τι μπορεί να κάνει ένας Υπουργός που να είναι τόσο σοβαρό ώστε να παραιτηθεί. Σοβαρά δηλαδή …