Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

"Την περασμένη Πέμπτη ομάδα φοιτητών του Παντείου πραγματοποίησε στους χώρους του πανεπιστημίου συγκέντρωση συμπαράστασης στους καταδικασθέντες για κατάχρηση δημοσίου χρήματος πρυτάνεις του Ιδρύματος. Ακούστηκαν τα συνθήματα " εμπρός για δημόσια και δωρεάν φεράρι" " δεν θέλουμε εξετάσεις, δεν θέλουμε πτυχία θέλουμε τζακούζι σε κάθε πρυτανεία" " οι καθηγητές δεν είναι συντεχνία παλεύουν για φεράρι και δωρεάν βιβλία" " όλα τα λεφτά σε περσικά χαλιά" " η Πάντειος είναι μόνο η αρχή θα βάλουμε τζακούζι σε κάθε μια σχολή"... κλπ.

ΒΗΜΑ 12 Ιουνίου ( απο τη στήλη Πανδώρα)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Κ. ΓΑΛΑΝΟΥ

11 σχόλια:

Laskarina είπε...

Όταν οι φοιτητές μεταχειρίζονται το χιούμορ τους γίνονται αυτομάτως ανατρεπτικοί.
Το πρώτο "οικονομικό" σκάνδαλο του Παντείου έλαβε χώρα πριν από αρκετά χρόνια και αντιμετωπίστηκε με ανάλογο τρόπο από τους φοιτητές.
Ο τότε πρύτανης Βασίλης Φίλιας κατηγορήθηκε ότι ανέθεσε την εργολαβία του βαψίματος της Σχολής στον αδελφό του που διατηρούσε κατάστημα με χρώματα! Μιλάμε δηλαδή για πενταροδεκάρες. Ο πρύτανης όμως εκτός από αυτή την πράξη προέβη και σε άλλη που ενόχλησε συναισθηματικά τα παιδιά. Έδοσε εντολή θανάτωσης της πάπιας που έπαιρνε το μπάνιο της στη λιμνούλα του προαύλιου κήπου με αποτέλεσμα ο σύντροφος της πάπιος να μείνει μόνος και απαρηγόρητος. Έτσι οι φρεσκοβαμμένοι τοίχοι του Παντείου γέμισαν συνθήματα του τύπου:"Η τιμωρία πλησιάζει. Ο Φίλιας έφαγε την πάπια, ο πάπιος θα φάει το Φίλια".
Το χιούμορ είναι πράξη επαναστατική.

Ανώνυμος είπε...

exastal
Όπως πάντα κατεύθυνση δεξιά, προς τα φωτεινά ξυλάρμενα της αγάπης μας..... "Αγάπη"___________Νίκος Εγγονόπουλος

Τρίτη, 12 Ιούνιος 2007
Μάρε γιέ μου ΚΑΝΑΚΑΡΗ…..ποια κοπέλα θα σε πάρει;

Κόστισε ο χαρακτηρισμός «ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ» που έδωσε ο Αλογοσκούφης στο Γιωργάκη . Μια λέξη γκρέμισε και αποδόμησε δελτία ειδήσεων πολλών εβδομάδων. Το φυσάνε οι νταβατζήδες και δεν κρυώνει. Και εκεί που τους πήγαιναν όλα καλά και παραπληροφορημένα, όπως νομίζουν, ξαφνικά τους τη βγήκε η εφημερίδα «το παρόν» με τα πεντακομματικά σχέδια των νταβατζήδων, αμέσως μετά η Παπαρήγα με τα κρυφά σχέδια υποστήριξης Καρατζαφέρη για τα οποία έχει στοιχεία και χθες ο Αλογοσκούφης με τον ΚΑΝΑΚΑΡΗ. Πραγματικά το timing του Αλογοσκούφη ήταν εκπληκτικό. Σήμερα όπου πάω ακούω για τον κανακάρη το Γιωργάκη, το αγαπημένο παιδί του ντόπιου και ξένου κατεστημένου. Εννοείται ότι ως ντόπιο κατεστημένο εξέλαβαν οι απλοί άνθρωποι τους νταβατζήδες και ως ξένο κατεστημένο, πολιτικά κέντρα εξ’ Αμερικής.
Πάντως τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων προσπαθούν να «αποδομήσουν» το πετυχημένο «κανακάρης», αλλά δεν τους στρώνει με τίποτα. Στο νταβατζίδικο in.gr προσπαθούν να μας πουν, αδίκως, ότι το χαρακτηρισμό αυτό τον έδωσε λέει ο Αλογοσκούφης ως απάντηση στην κριτική Γιωργάκη προς τον Πρωθυπουργό ότι «προστατεύει αυτούς που κάθονται στις μεγάλες καρέκλες της πλατείας Συντάγματος». Μας κοροϊδεύουν ανοικτά, τα παπαγαλάκια και τα κοράκια του νταβατζισμού. Είναι ολοφάνερο ότι ο πετυχημένος χαρακτηρισμός του Αλογοσκούφη ήρθε ως απάντηση της κατηγορίας Παπανδρέου ότι η «Νέα Δημοκρατία είναι σπείρα που ήρθε να κλέψει». Σε τέτοιου τύπου βέβαια πεζοδρομιακές εκφράσεις οι νταβατζήδες χαίρονται και τις δείχνουν ξανά και ξανά στα δελτία τους. Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ όμως τους πείραξε

Ανώνυμος είπε...

Ερωταται η κ. Παπανδρέου αν θα πάει να καταθέσει εναντίον του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Γιώργου Μπατατούδη που εμπλέκεται στα σκάνδαλα με τις φούσκες του Χρηματιστηρίο με τον οποίο η κ.Παπανδρέου θρυλείται ότι είχε στενές σχέσεις και σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Το παραπάνω ανώνυμο σχόλιο (4:46) αποτελεί αναδημοσίευση ανάρτησης του ιστολόγου «exastal» από το http://exastal.blogspot.com/.
Ως exastal υπογράφει ο Βασίλης Παπουτσάκης από τις Σίσες Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.
Παρακαλούμε για πρωτότυπα σχόλια.
@ανώνυμο-«ανεξάρτητο» (6:28). Γράψατε αυτό που θέλατε. «Ερωτάσθε εάν αναλαμβάνετε την ευθύνη των λεγομένων σας». Παρακαλούμε σεβαστείτε το σοβαρό διάλογο που δεν μπορεί να γίνεται με προσωπεία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΟΝΤΩΣ ΑΝΤΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ exastal.blogspot.com/.
Ως exastal υπογράφει ο Βασίλης Παπουτσάκης από τις Σίσες Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΔΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟ ΚΑΝΕΝΑ ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ...ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΕΡΤ ΤΟ ΜΕΤΑΤΑΔΩΣΕ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ 2007
ΑΝ ΕΠΥΘΗΜΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ .
Β.Γ.
Υ.Γ.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ Η ΤΩΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΣΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ Η ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ .ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ...ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ.
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑΡΙΑ

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

@"Ανεξάρτητο". Εάν διαβάσεις τα πρακτικά της Βουλής (12/6/2007) θα αντιληφθείς την αξία δημοσιοποίησης της πηγής, και της διαφοράς αυτών που επικαλείσαι σε σχέση με την ερμηνεία που τους δίνεις. Σε προσκαλώ να "ανοίξεις" ένα δικό σου ιστολόγιο όπου -έστω και με ψευδώνυμο- να εκθέτεις συστηματικά τις απόψεις σου. Να είσαι καλά.

τα πρακτικά εδώ: http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=syne070611.txt

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SAIT http://www.enimerosi24.gr/
Πολιτική | 12/6/2007
O κλέψας του κλέψαντος
{{Ο δε Πέτρος Δούκας έκλεισε την ομιλία του ρίχνοντας και άλλο λάδι στην φωτιά με ένα αιχμηρό υπονοούμενο ρωτώντας την κ. Παπανδρέου αν θα πάει να καταθέσει εναντίον του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Γιώργου Μπατατούδη που εμπλέκεται στα σκάνδαλα με τις φούσκες του Χρηματιστηρίο με τον οποίο η κ.Παπανδρέου θρυλείται ότι είχε στενές σχέσεις και σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος... }}
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΗΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΜΙΤΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

@ανώνυμο (7:41) δεν κρίνω τη γνώμη σου. Σε κάλεσα να δημοσιοποιείς ΕΠΩΝΥΜΩΣ την πηγή σου ώστε να κρίνεται η αξιοπιστία της.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ .
ΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΗΤΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ -
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ http://www.enimerosi24.gr/ Πολιτική | 12/6/2007 ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ .
Β. Γ……….Σ

ΣΤΟ
SAIT http://www.mediablog.gr/ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ TO EMAIL ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΕΝΩ ΕΣΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

Ας πούμε ότι σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο και σου λέει: "Θρυλείται" ότι η γειτόνισσα τάδε τα έχει με τον περαστικό δείνα. Τον ρωτάς: Ποιος είστε και από που το μάθατε; Και σου απαντά: Κάτι έχει η γραμμή και δεν ακούγεται το όνομά μου, αλλά για το ειδύλλιο μίλαγαν στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς. Συνεχίζεις να συζητάς ή του λες "γεια" και "ας μην τα ξαναπούμε";

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό!