Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Βραβείο Μπότση στο Δημήτρη Τζάθα.


"Το Βραβείο Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση απένειμε η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα στον κ. Δημήτρη Τζάθα, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Τα Νέα», ο οποίος τιμήθηκε κατά τη σημερινή 25η Απονομή των Δημοσιογραφικών Βραβείων «για την αντικειμενική κάλυψη του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ και για την προβολή του έργου του Κοινοβουλίου». Χορηγός του βραβείου αυτού είναι η Βουλή των Ελλήνων." (από ανακοίνωση της Βουλής)

Δημήτρη, στο μικρόκοσμο των κοινοβουλευτικών συντακτών είσαι από καιρού "βραβευμένος". Τι κρίμα που δεν είναι ανάμεσά μας ο αγαπημένος μας Γιάννης Διακογιάννης, ο συν-αδελφός σου στα ΝΕΑ, να σε χαρεί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη, λόγω της εισαγωγής μου στο Ωνάσειο, δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην τελετή, να σε τιμήσω και εγώ. Δέξου τα θερμά μου συγχαρητήρια και την ευχή μου....Άντε και Πούλιτζερ τώρα!!!!!.
Σου θυμίζω μια λεπτομέρεια: Το βραβείο Μπότση, πήρε και ο αείμνηστος πατέρας σου το 1991 (Το θυμάμαι, γιατί τότε το είχε παρει και εγώ...). Να είσαι πάντα καλά και να έχεις συνεχείς επιτυχίες.
Παντελής Αθανασιάδης

Γιώργος είπε...

Πάντα άξιος! Άσε που σε είδα, νομίζω για πρώτη φορά, με κοστουμάκι. Εύγε