Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

Πάγκαλος: ο νέος επίδοξος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ;

Σκόνταψαν στα εμπόδια που οι ίδιοι έθεσαν στους εαυτούς τους, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και η Άννα Διαμαντοπούλου, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την επανεκλογή του Γ. Παπανδρέου (σύμφωνα τουλάχιστον με τις δημοσκοπήσεις..). Όμως, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σημερινός σύμμαχος του κ. Παπανδρέου ευελπιστεί ότι στην επόμενη αναμέτρηση για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ θα είναι παρών, αν έχει τον παραμικρό κόκκο αλήθειας ο αστεϊσμός του στη σημερινή συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του για το νερό του Μαραθώνα. Όταν ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Πάγκαλο ότι δρομολογήθηκε η κατασκευή αγωγού βοθρολυμάτων στην περιοχή του Μαραθώνα, ο βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ είπε -χαριτολογώντας (;) τα εξής:

"Είναι η δεύτερη φορά που κάνω ερώτηση στον υπουργό και θα σκεφτώ πολύ πριν κάνω και τρίτη διότι, και τις δύο φορές έδωσε ικανοποιητική απάντηση, με αποτέλεσμα να με εμφανίζει να κάνω εποικοδομητική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, πράγμα που δεν είναι όπως ξέρετε καλό. Δεν θα μπορέσω έτσι ποτέ να βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος του κόμματός μου, εάν συνεχίσω να έχω τη φήμη ότι κάνω εποικοδομητική αντιπολίτευση". Οι παριστάμενοι βουλευτές το βρήκαν αστείο. Δεν ξέρω εάν συμφωνούν όσοι περιμένουν μια νέα εκλογική αποτυχία του Γ. Παπανδρέου (ή και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) για να επανέλθουν..

2 σχόλια:

Laskarina είπε...

Καλά αυτοί οι πολιτικοί πόσο ...αορίστου χρόνου απασχολούμενοι είναι; Ποτέ δεν σταματάνε; Δεν κουράζονται;Σε μια χώρα που οι έφηβοι μιλάνε για το συντάξιμο χρόνο, οι μόνοι που χαίρονται να δουλεύουν και να διεκδικούν υψηλά αξιώματα- κουραστικά- είναι οι πολιτικοί; Σε ποιά ηλικία δηλαδή προσδοκά να μας κυβερνήσει ο Θόδωρος Πάγκαλος με το συμπάθειο;

Ανώνυμος είπε...

Προσοδοφόρο επάγγελμα είναι η πολιτική αγαπητή Λασκαρίνα , πάντως αν ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Πάγκαλος θα ήταν θεαματικότερη η πολιτική σκηνή και όχι ανούσια και βαρετή όπως σήμερα.
Αν θα ήταν καλό για τον τόπο τι σημασία έχει ; μια φαμίλια είναι όλοι τους ΔΥΣΤΥΧΏΣ ....