Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Πρόγραμμα Βουλής 11-15 Φεβρουαρίου 2008

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου

18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
19:00 (ολομέλεια) Επερώτηση 22 βουλευτών του ΚΚΕ σχετικά με τις Συνεταιριστικές Οργανώσεις.


Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου

12:00 (150) Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας: Ακρόαση, κατόπιν αιτήματος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, του προέδρου και δντος συμβούλου της ΔΕΗ Παναγιώτη Αθανασόπουλου.
14.00 (Γερουσίας) Επιτροπές Παραγωγής & Εμπορίου και Μορφωτικών: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης «Θεσμικό πλαίσιο έρευνας και τεχνολογίας και άλλες διατάξεις».
18:00 (ολομέλεια) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση πιθανής εμπλοκής κυβερνητικών παραγόντων και Κρατικών στελεχών σε δραστηριότητες της γερμανικής εταιρείας «Siemens».


Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου
10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών». (1από2)
10:30 (223) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: (α) Ενημέρωση, σχετικά με την επίσκεψη, που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος και μέλη της Επιτροπής στις περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές του Ν. Κοζάνης. (β) Συζήτηση επί των προτάσεων Βουλευτών, σχετικά με τη λειτουργία της Επιτροπής.
18.00 (Γερουσίας) Επιτροπή Μορφωτικών: Ακρόαση των διατελεσάντων υπουργών Πολιτισμού Πέτρου Τατούλη και Γεωργίου Βουλγαράκη.

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου
10:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
11:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών». (2από2)
09.30 (Γερουσίας) Επιτροπές ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης «Θεσμικό πλαίσιο έρευνας και τεχνολογίας και άλλες διατάξεις» (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων – 2η συνεδρίαση).
10.00 (150) Επιτροπή ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:
α) Διαδικαστικά θέματα.
β) Γενικές Εισηγήσεις επί της αναθεώρησης του Συντάγματος.
11.00 (151) Επιτροπή ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: Κίνδυνοι από τον εθισμό στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του Διαδικτύου – Μέτρα προστασίας. Θα ενημερώσει η Μαρία Παναγιωτοπούλου – Κασσιώτου, Ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
12.00 (223) Επιτροπή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ: Διοικητική Μεταρρύθμιση – Περιφερειακή Ανάπτυξη – Πορεία ΕΣΠΑ. Θα ενημερώσει ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτριος Δράκος, νομάρχης Μεσσηνίας.
13.30 (Γερουσίας) Επιτροπή ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ Επιτροπή ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης «Θεσμικό πλαίσιο έρευνας και τεχνολογίας και άλλες διατάξεις» (3η συνεδρίαση).
14.00 (151) Επιτροπή ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών «Κύρωση σύμβασης για την τροποποίηση και συμπλήρωση της από 30.4.2001 οικονομικής συμφωνίας μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και ΟΑΣΘ».
18.00 (Γερουσίας) Επιτροπές ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ: Ομιλία της Επιτρόπου της ΕΕ αρμόδιας για θέματα Προστασίας του Καταναλωτή, κυρίας Meglena Kuneva, με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Πολιτική Προστασίας του Καταναλωτή». Στη συνεδρίαση έχει ζητηθεί να παραστεί και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου
10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα «Μεταρρύθμιση, για ένα σύγχρονο, κοινωνικά δίκαιο και βιώσιμο Ασφαλιστικό Σύστημα».-

Δεν υπάρχουν σχόλια: