Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Πρόγραμμα Βουλής 4-8 Φεβρουαρίου

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου
18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
19:00 (ολομέλεια) Επερώτηση 26 Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σχετικά με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου

18:00 (ολομέλεια) Αναφορές και ερωτήσεις

19:00 (ολομέλεια) Συνέχιση της συζήτησης επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας: «Ρυθμίσεις θεμάτων αναπήρων πολέμου, προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας και άλλες διατάξεις». (3/3)

13:00 (150) Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφελείας: Ακρόαση της προτεινομένης, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για διορισμό στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Απασχόλησης (ΟΓΕΕΚΑ) «ΔΗΜΗΤΡΑ».
14:00 (Γερουσίας) Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών».
17:30 (151) Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού: Αναφορές - ερωτήσεις Βουλευτών για θέματα των Αποδήμων Ελλήνων.
18:00 (Γερουσίας) Επιτροπή Μορφωτικών: Ακρόαση των διατελεσάντων υπουργών Πολιτισμού, Ελισάβετ Παπαζώη, Θεόδωρου Πάγκαλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φάνης Πάλλη - Πετραλιά.


Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου

10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Διοίκηση και Διαχείριση των Βακουφίων της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Δυτική Θράκη και των περιουσιών τους». (1από2)

10:30 (151) Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κ. Σπυρίδωνα Ζησιμόπουλο.

17.30 (150) Επιτροπή Κοινωνικών: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών «Κύρωση του Πρωτοκόλλου του 1999 που τροποποιεί τη Σύμβαση σχετικά με τις διεθνείς σιδηροδρομικές μεταφορές (COTIF) της 9ης Μαΐου 1980».

18:30 (Γερουσίας) Επιτροπές Οικονομικών & Ευρωπαϊκών: Ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη, για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων EUROGROUP και ECOFIN, που πραγματοποιήθηκαν στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2008 στις Βρυξέλλες.


Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου

10:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

11:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Διοίκηση και Διαχείριση των Βακουφίων της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Δυτική Θράκη και των περιουσιών τους». (2από2)

10:00 (151) Επιτροπή Έρευνας & Τεχνολογίας: Κίνδυνοι από τον εθισμό στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του Διαδικτύου – Μέτρα προστασίας. Ενημέρωση από τον Βασίλειο Ασημακόπουλο, Ειδικό Γραμματέα της Κοινωνίας της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και τον Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Προϊστάμενο του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

10.30 (Γερουσίας) Επιτροπή ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ: Συζήτηση της Έκθεσης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία «Η πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στον κόσμο της εργασίας». Θα ενημερώσουν η υφυπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας Σοφία Καλαντζάκου και εκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

13:00 (151) Επιτροπή Ισότητας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: (α) Εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική πορνεία αλλοδαπών γυναικών. (β) Εμπορία παιδιών, παιδική πορνεία και παιδική πορνογραφία. Θα ενημερώσει, σχετικά με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κ. Κωνσταντίνος Γκλέτσος.


Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου

10:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

11:30 (ολομέλεια) Επερώτηση 42 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον ΟΤΕ.

14:00 (Γερουσίας) Επιτροπές ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Συζήτηση επί της δέσμης μέτρων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της ΕΕ για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών. Έχουν προσκληθεί ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γεώργιος Σουφλιάς, ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας, καθώς και εκπρόσωποι του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης WWF.

Δεν υπάρχουν σχόλια: